Παρά την καλά οργανωμένη δουλειά, αποκαλύφθηκαν – Σε 20 συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να έχει αλλάξει δραματικά τις συνήθειες των ανθρώπων και οι περιορισμοί να έχουν διαφοροποιήσει τον τρόπο που σκέφτονται, συμπεριφέρονται και πράττουν, ωστόσο δεν βρίσκονται όλοι στην ίδια λογική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα πάρτι τα οποία διοργανώνονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη, στα κρυφά.

Το πρόβλημα αυτό είναι σημαντικό και στην Κολομβία, στην οποία οι Αρχές «πονοκεφαλιάζουν» αναφορικά με πάρτι που διοργανώνονται με αντικείμενο το σεξ, παρά το γεγονός ότι είναι σε ισχύ καραντίνα. Στην τελευταία επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (12/05), στην πρωτεύουσα Κάλι, οι αστυνομικοί συνέλαβαν 20 άνδρες που συμμετείχαν σε μια τέτοια… κοινωνική εκδήλωση, στην οποία είχαν «καλεσμένες» ιερόδουλες. Μάλιστα, η είσοδος γινόταν έναντι αντιτίμου, που ανερχόταν στα 2,3 ευρώ.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ και όπως αναμεταδίδει η Daily Mail, οι προσκλήσεις για τα πάρτι είχαν σταλεί μέσω εφαρμογής τρεις ημέρες νωρίτερα, ενώ στα μηνύματα τονιζόταν η ανάγκη να υπάρξει εχεμύθεια, προκειμένου να μη γίνει καμία χαλάστρα. «Το σπίτι είναι ασφαλές και διακριτικό. Θα υπάρχει και dark room για πιο στενές επαφές. Επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας μέσω WhatsApp. Να είστε διακριτικοί και σοβαροί», ανέφερε το μήνυμα που είδε το φως της δημοσιότητας.

Τουλάχιστον ένας από τους συλληφθέντες εντοπίστηκε να έχει υψηλό πυρετό, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook