Η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων στελεχών θα αναδείξει μία δυνατή συνδικαλιστική ένωση

Τα μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης θα ψηφίσουν στης 29 Μαΐου 2020 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 10:00 έως 16:00 στον επιβατικό σταθμό του λιμένα Σούδας για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής της ένωσης τους.

Από την εκλογική διαδικασία θα προκύψουν επίσης και οι αντιπρόσωποι της ένωσης στο δευτεροβάθμιο όργανο της, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.

Για τα μέλη της ένωσης που υπηρετούν σε απομακρυσμένες Υπηρεσίες από την έδρα της όπως το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, ο Λιμενικός Σταθμός Αγίας Γαλήνης, ο Λιμενικός Σταθμός Παλαιόχωρας, ο Λιμενικός Σταθμός Κισσάμου, ο Λιμενικός Σταθμός Χώρας Σφακίων και το Λιμενικό Φυλάκιο Γεωργιούπολης θα έχουν προθεσμία μιας εβδομάδας για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία από την Τετάρτη 20 έως Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 με επιστολική ψήφο.

Η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων στελεχών θα αναδείξει μία δυνατή συνδικαλιστική ένωση η οποία θα παλέψει για να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας, όλων όσων υπηρετούν στις Λιμενικές Αρχές της δυτικής Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook