Ότι δεν υπάρχει νερό στις ντουζιέρες της παραλίας της Αλμυρίδας διαπίστωσαν σήμερα οι λουόμενοι. Τι λέει ο Δήμαρχος Αποκορώνου.

Προ μιας δυσάρεστης έκπληξης ήρθαν οι λουόμενοι στην παραλία της Αλμυρίδας, αφού, πήγαν αφενός να κάνουν το μπάνιο τους στα κρυστάλλινα νερά της (εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών), αλλά όταν επιδίωξαν να …ξεπλυθούν διαπίστωσαν ότι δεν λειτυργούσε καμία ντουζιέρα από τις 3-4 που είναι τοποθετημένες εκεί.

Αυτό τουλάχιστον ανέφεραν με παράπονο, λουόμενοι στο Flashnews.gr το οποίο ήρθε σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Αποκορώνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη, ο οποίος τόνισε: “Μόλις την Παρασκευή (15/5) υπογράφτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παραχώρηση των παραλιών στους Δήμους. Από αύριο όλοι οι Δήμοι της χώρας θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους που αφορούν τις παραλίες”

“Από αύριο ομαλοποιείται η παροχή νερού σε περιοχές του Αποκόρωνα”

Το πρόβλημα πάντως είναι βαθύτερο αφού, εδώ και αρκετό καιρό, πολλές περιοχές του Δήμου Αποκορώνου αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με το νερό και πολλά σπίτια στερήθηκαν το “πολύτιμο αγαθό”, με ό,τι αυτο συνεπάγεται. Το θέμα έχει αναδειχθεί εξάλλου και στο Flashnews.

Όπως σημειώνει ο κ. Κουκιανάκης, “υπήρξε ένα πρόβλημα με τις αντλίες ύδρευσης στην πριοχή των πηγών Αρμένων. Ζητάμε την κατανόηση των Δημοτών σε αυτό το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και το οποίο έχει επιλυθεί. Από την Δευτέρα (αύριο) το βράδυ θα έχει ομαλοποιηθεί πλήρως η κατάσταση και όλα τα σπίτια θα έχουν νερό”.

Συνεπώς, λόγω του συνολικού προβλήματος, υπήρξε στέρηση νερού και από τις ντουζιέρες στην παραλία της Αλμυρίδας. Με την επίλυση του προβλήματος στις αντλίες, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, γίνεται σταδιακά η παροχή νερού σε διάφορες περιοχές του Αποκόρωνα, συνεπώς και στη συγκεκριμένη παραλία αναμένεται στο επόμενο, άμεσο, διάστημα, να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook