Τα Χανιά θα ξεκινήσουν προπονήσεις τις επόμενες ημέρες περιμένοντας τα νεότερα αναφορικά με το μέλλον της Super League 2, όπως ανέφερε ο Αντώνης Ροκάκης.

Ο διοικητικός ηγέτης της χανιώτικης ομάδας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και τον Νίκο Μαρκάκη, εκφράζοντας ξανά την πίστη του ότι αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα τα Χανιά θα βρεθούν πιο πάνω από την 3η θέση.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη:

- Σε τι φάση βρίσκεται η ομάδα; «Ένα από τα θύματα του κορωνοϊού είναι και το ποδόσφαιρο και ακόμα δεν έχουμε βγει από αυτή την ιστορία. Η ομάδα μας ήταν σε πολύ καλό ρυθμό και μας έκοψε στην μέση. Εμείς έχουμε καλέσει όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ για σήμερα μέχρι αύριο και ξεκινάμε προπονήσεις περιμένοντας τα νεότερα.»

- Για το τι γίνεται με τις προπονήσεις στην Super League 2: «Απόφαση συλλογική όλων των ομάδων δεν υπάρχει. Περιμένουμε και την Super League 1, έχουμε προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη για να πάρουμε αποφάσεις και να προχωρήσουμε. Δεν υπάρχει ακόμα ωστόσο εικόνα. Είναι μια ταλαιπωρημένη κατηγορία με μεγάλη διαφορά δυναμικής από ομάδα σε ομάδα. Είναι ομάδες που βρίσκονται κοντά στην κορυφή και επιδιώκουμε να παίξουμε με κάθε κόστος και είναι κάποιες άλλες ομάδες που "δεν τους ενδιαφέρει να παίξουν" και αυτό είναι το πρόβλημα.»

- Ποιο είναι το σημαντικότερο εμπόδιο για τη σέντρα του πρωταθλήματος: «Βάζω πρώτα το οικονομικό, διότι το πρωτόκολλο έχει ένα κόστος. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πάρουμε άμεσα την οικονομική ενίσχυση από τα τηλεοπτικά αφού δεν παίζουμε παιχνίδια. Πως θα ξεκινήσει λοιπόν έτσι το πρωτάθλημα;»

- Για το πώς μπορεί να ξεπεραστεί το πρόβλημα αυτό: «Σκεφτόμαστε την αυριανή τηλεδιάσκεψη να ζητήσουμε βοήθεια από το Υπουργείο και την ΕΠΟ, ούτως ώστε να δοθεί οικονομική βοήθεια και να τηρήσουν το πρωτόκολλο.»

- Για τη συνέχεια της χρονιάς και αν μπορούν τα Χανιά να πάρουν άνοδο: «Είχα αναφέρει σε παλαιότερες συνεντεύξεις, πως φέτος έχουμε μια καλή ομάδα που εγώ την πιστεύω και έχει αποδείξει μέσα στο γήπεδο τα αποτελέσματα που έχει φέρει. Όταν λέω ότι τα Χανιά θα ανέβουν Super League εννοώ, πως εμείς θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να παίξουμε. Αν παίξουμε θα τερματίσουμε πάνω από την τρίτη θέση. Από την άλλη αν δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση για να μην υπάρξουν αδικίες.»

- Για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης: «Δεν θα μπω για να πάρω θέση στο κομμάτι της αναδιάρθρωσης αυτό θα το κρίνουν οι ειδικοί. Σαν Super League 2 θα κάνουμε τις προτάσεις για την επόμενη ημέρα. Το σημαντικότερο όλων να μην υπάρχει αδικία, εφόσον οι καταστάσεις είναι εκτάκτου ανάγκης, αυτό που προέχει είναι να μην αδικηθεί κανείς. Αυτό που μπορούμε να πούμε από την δική μας πλευρά θα πρέπει να ανέβουν περισσότερες ομάδες, πάντα στην άσκηση ότι έχουμε 12 ματς να παίξουμε και δεν μπορεί να προβλέψει κανείς τι θα γινόταν.»