Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Το Σωματείο Διανομέων (delivery) Ν. Χανιών Ιωσήφ Σαριδάκης, στέκεται στο πλευρό  των εργαζομένων στον τουρισμό-επισιτισμό,οι οποίοι βιώνουν ήδη τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης λόγο της πανδημίας. Ειδικά για τους επόχικα εργαζόμενους,οι οποίοι υπό κανονικές συνθήκες ήδη θα εργάζονταν. Αντ’αυτού όχι μονό δεν εργάζονται αλλά είτε έχουν λάβει ένα πενιχρό επίδομα,είτε δεν έχουν λάβει καμία οικονομική βοήθεια από το κράτος! Με ευθύνη του κράτους και της εργοδοσίας πρέπει εδώ και τώρα να παρθούν όλα τα αναγκαία μετρά ώστε να καλυφτεί το εισόδημα τους!!!

Οι κινητοποιήσεις  των ταξικών σωματείων σε όλη την Ελλάδα είναι επιτακτική ανάγκη να κλιμακωθούν έτσι ώστε να αναγκάσουν την κυβέρνηση να πάρει μετρά ανακούφισης για όλους τους εργαζομένους και να εγγυηθεί ότι οι εργοδότες θα τηρήσουν τις ΣΣΕ που είναι εν ισχύ!

Με βάση όλα τα παραπάνω στηρίζουμε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και καλούμε τα μελή μας σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων την Τέταρτη 20/5 στις 10 πμ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων!

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ

ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook