Γνωστός «μπράβος» της Πάτρας με πλούσιο παρελθόν, ήταν ο… νταής που σάπισε στο ξύλο τέσσερις αστυνομικούς και έναν επιχειρηματία, ο οποίος μάλιστα… φοβήθηκε να τον μηνύσει και έτσι είχε αφεθεί ελεύθερος! Μετά τον τελευταίο ξυλοδαρμό, όμως, βρέθηκε στα κρατητήρια.

Ο 25χρονος που συνόδευε μια 29χρονη γυναίκα, βγήκε ξαφνικά από το αυτοκίνητό του και έριξε στο έδαφος από τη μοτοσικλέτα του έναν αστυνομικό υπηρεσίας, τον οποίο άρχισε να γρονθοκοπεί αλύπητα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Π.Γ.Ν. Πατρών, όπου παραμένει για νοσηλεία!

Όταν το ζευγάρι εντοπίστηκε, ο «φουσκωτός» το έβαλε στα πόδια αφήνοντας πίσω την 29χρονη που συνελήφθη επειδή είχε μαζί της ένα περίστροφο με πέντε φυσίγγια, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν άλλες 91 σφαίρες!

Ο νεαρός, που έχει χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα επικίνδυνος, συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και στο πρόσωπό του οι αστυνομικοί αναγνώρισαν αυτόν που αναζητούσαν γιατί γρονθοκόπησε τρεις συναδέλφους τους της Τροχαίας, επειδή του είχαν κάνει σήμα για έλεγχο!

Ο… «πολλά βαρύς» δράστης, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, είχε συλληφθεί πριν από λίγες ημέρες για τον ξυλοδαρμό ενός επιχειρηματία που χρωστούσε χρήματα σε γνωστό τοκογλύφο, αλλά δεν είχε να πληρώσει! Ωστόσο, ήταν από παλιά γνώριμος των αρχών, αφού είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για τη γνωστή υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας που λυμαίνονταν την Πάτρα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook