Τη λειτουργία τους, σταδιακά, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, έχουν αρχίσει όλα τα τμήματα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η αρχή επαναλειτουργίας του κολυμβητηρίου έγινε το περασμένο Σάββατο (16/05) με τους πρωταθλητές Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη.

Ο ΝΟΧ στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό ότι από το περασμένο Σάββατο 16 Μαΐου, οπότε και κολύμπησαν πρώτοι οι δύο πρωταθλητές κολύμβησης, Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης, λειτουργεί κανονικά το κολυμβητήριο Χανίων.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 18 του μήνα, σταδιακά, έχουν ξεκινήσει την λειτουργία τους όλα τα τμήματα του Ομίλου μας, επιστρέφοντας έτσι σιγά-σιγά σε μια κανονικότητα.

Οι αθλητές μας, καθώς και οι προπονητές, αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της πανδημίας προσπαθούν προσεκτικά να επιστρέψουν στη δράση με απώτερο στόχο να προετοιμαστούν για τις διοργανώσεις που έχει ανακοινώσει για τον τρόπο που θα διεξαχθούν αυτό το καλοκαίρι, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Να σημειωθεί πως εκτός των αθλημάτων της πισίνας, στη δράση έχει επιστρέψει και το κανόε καγιάκ, ενώ μέσα σε επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και η ιστιοπλοΐα.

Τέλος, προς ενημέρωση όλων, μετά την 50άρα πισίνα, μέσα στα επόμενα 24ωρα δρομολογείται και η επανεκκίνηση για την πισίνα 25μ.