Στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

αι τι δεν έχουμε διαβάσει για αυτούς από όταν μετακόμισαν στην Καλιφόρνια. Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, αφού αποποιήθηκαν των βασιλικών τους καθηκόντων προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους πραγματικότητα και ευτυχώς στο πλευρό τους είναι όλοι τους οι φίλοι.

Έτσι, μετά από την αποκάλυψη ότι διαμένουν σε μία πολυτελή κατοικία αξίας 10 εκατ. δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς, νέες πληροφορίες διέρρευσαν για τον άνθρωπο που παίζει ρόλο… ξεναγού στη νέα τους καθημερινότητα. Θυμίζουμε στο μεταξύ, ότι στη νέα τους γειτονιά μένουν ουκ ολίγες διασημότητες όπως οι Jennifer Lawrence, Katy Perry και Orlando Bloom, Ashton Kutcher και Mila Kunis, Cameron Diaz κ.α.

Μία “συγχωριανή” τους βέβαια, είναι εκείνη που έχει αναλάβει να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να τους ξεναγήσει στα κατατόπια και αυτή δεν είναι άλλη από την Adele! Όπως μεταδίδει η Mirror, η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία μετά το διαζύγιο της μετακόμισε επίσης στην Καλιφόρνια, μένει μόλις 5 λεπτά μακριά από το πριγκιπικό ζεύγος.

Οπότε, έχει ήδη σκανάρει καλά την περιοχή για να κυκλοφορεί άνετη με το γιο της Angelo αποφεύγοντας τους φωτογράφους που καραδοκούν σε κάθε γωνία. “Η Meghan θαυμάζει τον τρόπο με τον οποίο η Adele κατάφερε να κρατήσει προφίλ χαμηλών τόνων, παρότι είναι τεράστια σταρ. Και μάλιστα είναι τεράστια φαν του άλμπουμ της ῾21῾, το οποίο λέει ότι τη βοήθησε να ξεπεράσει το διαζύγιό της από τον Engelson”, υποστηρίζει η πηγή του tabloid.

Εμείς από την άλλη, αναμένουμε φωτογραφίες να αποδεικνύουν αυτή τη διάσημη φιλία…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook