Σύντομη αλλά αισθητή, ειδικά στην Δυτική Κρήτη, η αλλαγή του καιρού.

Μικρή “ανάπαυλα” θα κάνει ο …καλός καιρός στην Κρήτη τις επόμενες ημέρες. Ευτυχώς όμως αυτό το “διάλειμμα” θα είναι μικρής διάρκειας.

Όπως σημειώνει στο Flashnews.gr ο μετεωρολόγος Μανώλης Λέκκας, “Αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από αύριο Πέμπτη. Την Παρασκευή μάλιστα η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι μεγαλύτερη και μάλιστα θα πέσουμε χαμηλότερα από τους μέσους όρους θερμοκρασιών για τον μήνα Μάιο. Το κρύο θα είναι αισθητό ιδιαίτερα τις βραδινές αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα την Παρασκευή αναμένονται βροχές στις βόρειες περιοχές του νησιού. Τα φαινόμενα θα είναι ήπια γενικά, ενώ από την πτώση της θερμοκρασίας θα επηρεαστούν περισσότερο τα Χανιά, το Ρέθυμνο και λιγότερο το Ηράκλειο και το Λασίθι”.

Από την Παρασκευή το απόγευμα πάντως, ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται

“Από την Παρασκευή το απόγευμα θα αρχίσει να βελτιώνεται ο καιρός. Αναμένεται καλός καιρός το Σαββατοκύριακο, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν θερμοκρασίες όπως το προηγούμενο Σαββατοκύριακο”, σημειώνει ο Μανώλης Λέκκας.

Η θερμοκρασία το Σάββατο αλλά και την Κυριακή θα φτάσει σε μέγιστο επίπεδο τους 23 βαθμούς και στα νότια της Κρήτης τους 25 βαθμούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook