Ο αρχιτέκτονας της ιστορικής ανόδου του Αρη Σούδας στη Γ’ Εθνική, Νίκος Μαναρώλης, θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη νέα σεζόν. 

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για να αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν και τον κρητικό όμιλο, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα έχει 16 ομάδες.

Μαζί με τον έμπειρο Χανιώτη προπονητή θα συνεχίσει και ο άμεσος συνεργάτης του και υπεύθυνος για την εκγύμναση των παικτών, Γιώργος Φραγκέδης.

Η ανακοίνωση του Αρη Σούδας έχει ως εξής:

«Ο Α.Π.Σ. Αρης Σούδας ανακοινώνει την παραμονή στην ομάδα μας του προπονητή και αρχιτέκτονα της επιτυχίας της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία, Νίκου Μαναρώλη. Επίσης και του άμεσου συνεργάτη του, προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιώργου Φραγκέδη.

Η συμβολή των δύο προπονητών ήταν καθοριστική για να φτάσει η ομάδα μας στη φετινή μεγάλη επιτυχία. Η παραμονή και για τους δύο στην ομάδα μας ήταν η προτεραιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και σε κάθε περίπτωση η συνέχιση του έργου τους κρίνεται ως επιβεβλημένη για το σχεδιασμό της ομάδας μας για την πρόκληση που την περιμένει τη νέα περίοδο.

Ευχόμαστε στο Νίκο Μαναρώλη και τον Γιώργο Φραγκέδη να συνεχίσουν το έργο τους, το ίδιο επιτυχημένα, όπως τα δύο τελευταία χρόνια.

Εκ του Δ.Σ.».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook