Θα ήταν ακόμα το κυρίαρχο θέμα των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων και η έναρξη των τηλεοπτικών ειδήσεων , εάν δεν είχε μπει στην ζωή μας ο Κορονοϊός.

Υπάρχει τελικά σκάνδαλο Novartis ;
Εάν υπάρχει , σε ποιο επίπεδο έχει επεκτείνει τα πλοκάμια του και γιατί κάποιοι προσπαθούν να στοχοποιήσουν πολιτικά πρόσωπα και ξεχνούν τους συνταγογράφους και τους διαθέτες ;
Ήταν άραγε η μόνη εταιρεία που χρησιμοποιούσε τέτοιες μεθόδους επικράτησης στις αγορές ή απλά είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος ;
Γιατί η εξεταστική για την υγεία ξεκίνησε εξαιρώντας κάποιες καυτές περιόδους ;

Το εάν υπάρχει σκάνδαλο Novartis και σε ποιο επίπεδο έχει φτάσει το γνωρίζουμε όσοι παρακολουθούμε την παγκόσμια εξέλιξη της υπόθεσης και δεν φοράμε παρωπίδες.

Θεωρώ ότι οι πρακτικές της εμπορικής τακτικής ήταν ο θάνατος σου , ζωή μου, σε παγκόσμιο επίπεδο , με τα συνηθισμένα «δώρα» ταξιδιωτικής επιστημονικής επιμόρφωσης και κατάρτισης.
Αλλά πουθενά , μα πουθενά στον κόσμο δεν έχει αποδειχτεί ότι τα «έπιαναν» πολιτικοί.
Η τόσο καλά οργανωμένοι ήταν ή σκάνδαλο που αφορά πολιτικά πρόσωπα δεν υπάρχει.

Άρα έχουμε δυο σκέλη της υπόθεσης αυτής.

Σκευωρία όσο αφορά πολιτικούς και μυρωδιά σκανδάλου όσο αφορά την διάθεση στην αγορά μέσω συνταγογραφήσεων.
Αλλά όχι σκάνδαλο ακόμα έως ότου  αποφανθούν οι έρευνες και πάρουν κάποιοι τον δρόμο για τα κολέγια με τις σιδερόβεργες στα παράθυρα.

Τελικά μέσα από αυτή την ιστορία , θα αποδειχτεί ένα άλλο σκάνδαλο , πολιτικής επιβίωσης κάποιων , ανύπαρκτων , που πόνταραν στην φυλάκιση πολιτικών αντιπάλων , με σενάρια , για να είναι στο προσκήνιο της καθημερινότητας ; Το έχουν παραδεχτεί και δημόσια άλλωστε.

Η ιστορία αυτή έδινε ανάσες και σε φυλλάδες χωρίς αναγνωστικό κοινό , που ζούσαν μόνο από κρατικές διαφημίσεις , αφού πουλούσαν 1000 φύλλα πανελλαδικά , ανά έκδοση.

Πάμε παρακάτω.
Έχει γίνει έρευνα σε άλλες φαρμακευτικές εταιρείες για να διαπιστωθεί εάν και αυτές παρείχαν δώρα κατάρτισης ;
Εάν έδιναν παροχές διευκόλυνσης σε συνεργάτες προωθητές φαρμάκων ;
Δεν μας έχει γίνει γνωστό ακόμα.

Γιατί η έρευνα που ξεκίνησε από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία , εξαίρεσε την περίοδο Κουρουμπλή στο υπουργείο Υγείας ;
Δεν είναι πρόκληση για την απόφανση της αλήθειας ; Ποιοι έχουν να φοβηθούν και τι ;

Και ένα ακόμα ερώτημα που γυρίζει στο μυαλό μου.
Οι καταθέσεις κάποιων κουκουλοφόρων , προστατευόμενων μαρτύρων , αγνώστου προελεύσεως , έχουν μεγαλύτερη εγκυρότητα από τις καταθέσεις των εισαγγελέων με ονοματεπώνυμο ;
Γιατί θέλουν να βγάλουν λάδι τους γνωστούς , κατά κάποιους , αγνώστους , ενώ οι εισαγγελείς είναι ψεύτες και υποκριτές ;

Το βλέπω τελικά να γυρίζει μπούμεραγκ και να βγαίνουν δυο σκάνδαλα στον αέρα.
Το σκάνδαλο των φαρμάκων , χωρίς πολιτικούς και το σκάνδαλο των πολιτικών που πήγαν να φυλακίσουν αντιπάλους με σκευωρίες και θεωρίες συνωμοσίας.

Δεν μπορεί να ήταν τόσο οργανωμένο το σχέδιο , χωρίς ο χρηματισμός να αφήσει ίχνη.

Προβλέπω τα δάκρυα Πικραμένου να γίνουν ποτάμι για κάποιους που νομίζουν ότι ξέρουν μπάνιο και θα δούμε πνιγμούς ακόμα και σε μπανιέρες.

Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι : Πρώτον , ότι ανθρώπων άρχει , δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει , τρίτον ότι ουκ αεί άρχει.

Αυτά έλεγε ο Αγάθων το 450 πΧ αλλά κάποιοι μπέρδεψαν αυτόν τον Αγαθών , με τον ρεμπέτη Αγάθωνα του 2015 μΧ , μέθυσαν με το αλκοόλ της εξουσίας χορεύοντας ζεϊμπέκικο και νόμισαν ότι ηγούνται πλασμάτων κατώτερης νοημοσύνης , καταπατώντας κάθε νόμο του κράτους αφού νόμος είναι αυτό που θέλουν αυτοί και ξεχνώντας ότι η παντοδυναμία τους έχει ημερομηνία λήξης , ευτυχώς !!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook