Μια 42χρονη, η Φωτεινή Πρινιωτάκη νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο με δεκάδες ράμματα μετά από φονική επίθεση που δέχτηκε από σκύλο την ώρα που εκείνη πήγε να πετάξει τα σκουπίδια.

Το περιστατικό αποκάλυψε η εφημερίδα "Πατρίς" με την άτυχη γυναίκα να δέχεται την επίθεση πριν από 10 ημέρες. Η ανυποψίαστη γυναίκα κατέβηκε να πετάξει τα σκουπίδια λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από έναν σκύλο που την έριξε κάτω, την δάγκωσε στο πόδι και της έκοψε ένα μεγάλο κομμάτι!.

Μάλιστα η περιγραφή της στην εφημερίδα "Πατρίς": είναι συγκλονιστική: «Η επίθεση έγινε γύρω στις 11.30 το βράδυ της Παρασκευής. Είχα βγει από το σπίτι για να πετάξω τα σκουπίδια. Κλείνοντας το καπάκι από τον κάδο ο σκύλος (πρόκειται για ένα τσομπανόσκυλο) που ήταν σε κοντινή απόσταση άκουσε θόρυβο και άρχισε να τρέχει προς το μέρος μου. Νόμιζα ότι ερχόταν για να μου κάνει χαρές, αν και ήξερα πόσο επιθετικό είναι. Μου όρμησε στο πόδι, με έριξε κάτω και συνέχισε να με δαγκώνει. Μου έκοψε ένα μεγάλο κομμάτι από το πόδι μου και ίσως χρειαστεί και πλαστική. Για να προστατεύσω το πρόσωπό μου, γύρισα και άρχισε να με δαγκώνει στην πλάτη . Για να φύγει του έδωσα να δαγκώσει το κινητό μου, στο οποίο φαίνονται ακόμα τα σημάδια από τα δόντια του».

Οι γιατροί του νοσοκομείου έκαναν 32 ράμματα στην 42χρονη, η οποία ακόμα παλεύει με τον πυρετό, ο οποίος δεν υποχωρεί εύκολα.

«Εκτός από τα δεκάδες ράμματα έχουν αφήσει και οχτώ σημεία ανοικτά για να παίρνουν δείγματα. Ο πυρετός δεν έπεφτε τις πρώτες ημέρες και χρειάστηκε να μου δώσουν ακόμα πιο ισχυρή αντιβίωση. Μόλις χθες (προχθές) άρχισε να υποχωρεί λίγο, όμως ακόμα δεν έχει πέσει τελείως, συνεχίζω την αντιβίωση και πραγματικά δε γνωρίζω πότε θα πάρω εξιτήριο. Η κα Πρινιωτάκη ευχαριστεί το Θεό που είναι εκείνη που δέχτηκε την επίθεση από το σκύλο και όχι κάποιο από τα τρία της παιδιά. «Σκεφτείτε ότι λίγο πριν βγω εγώ να πετάξω τα σκουπίδια είχα ζητήσει από την κόρη μου να το κάνει. Μου είπε ότι βαριόταν κι έτσι πήγα εγώ. Ευτυχώς γιατί εάν ήταν το παιδί μου στη θέση μου, θα είχα αυτοκτονήσει» καταλήγει η 42χρονη.

(με πληροφορίες από την εφημερίδα "Πατρίδα")