Το μακιγιάζ των ματιών δείχνει ημιτελές χωρίς την ξεχωριστή νότα που δίνει το eyeliner.

Είναι το σημαντικότερο προϊόν μαζί με την μάσκαρα, μιας και πραγματικά δεν χρειάζεστε κάτι άλλο για να τονίσετε το βλέμμα σας και να έχετε ένα σαγηνευτικό makeup. 

Υπάρχει το υγρό eyeliner, το μολύβι-στυλό, αλλά κι αυτό σε μορφή gel. Το υγρό είναι αυτό που δίνει και την έντονη κι ακριβή γραμμή και απαιτεί αν μη τι άλλο σταθερό χέρι και κάποια μαεστρία.

Το μολύβι – στυλό είναι πανεύκολο στην εφαρμογή του, χαρίζει μια πιο απαλή γραμμή, αλλά διαρκεί λιγότερο από το υγρό.

Το eyeliner σε μορφή gel έχει τα πλεονεκτήματα του υγρού και θέλει εξίσου σταθερό χέρι κι εξαιρετικά λεπτό βουρτσάκι για να δουλευτεί σωστά.

Η πρώτη και πιο σημαντική συμβουλή των makeup artists ανά τον κόσμο τουλάχιστον για κάθε πρωτάρα φίλη, για να μπορείς να δουλέψεις σωστά και τέλεια κάθε eyeliner είναι να περάσεις πρώτα μολύβι και στη συνέχεια να πατήσεις σ’ αυτό και να απλώσεις το eyeliner.

Ένα εύκολο κόλπο για να σου πετύχει η γραμμή του eyeliner είναι παλιό και γνώριμο και στο αφήνω εδώ να το’χεις εύκαιρο: Τέντωσε το δέρμα στο πλαι του ματιού, κοιτώντας κάτω και σηκώνοντας παράλληλα το φρύδι.

Extra tip:

Για να διευκολύνεις την εφαρμογή πέρασε αρχικά λίγη διάφανη πούδρα ή μια ματ μπεζ σκιά ματιών. Αρχικά, άπλωσε τη γραμμή από την εσωτερική γωνία και προς την εξωτερική, προκειμένου να παχαίνεις και να μακραίνεις τη γραμμή σιγά-σιγά από πάνω.

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook