Δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση, απλώς το θέμα θα συζητηθεί.

Κουβέντα υπήρξε για το γεγονός ότι προγραμματίζεται να χρησιμοποιηθεί η οδός Κοραή στα Χανιά (ο πεζόδρομος μεταξύ Σταδίου και σχολείων), ως λαϊκή αγορά, κάθε Σάββατο.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Χανίων Κώστας Αλευράκης (το θέμα έχει περιληφθεί στην ημερήσια διάταξη του συμβουλίου της κοινότητας), ουδεμία απόφαση έχει ληφθεί, ούτε υπάρχει πρόταση (προς και από τη δημοτική αρχή),  απλώς το θέμα επίκειται να συζητηθεί, λόγω πρότασης μέλους της κονότητας.

Η σχετική ανακοίνωση:

Επειδή πιθανώς υπάρχει λανθασμένη εντύπωση και ενημέρωση σχετικά με το ανωτέρω θέμα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης της Δευτέρας 25/5/2020, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι : δεν υπάρχει ουδεμία ειλημμένη απόφαση πάνω σε αυτό το θέμα από μέρους μας , ούτε πρόταση προς τη Δημοτική Αρχή , ούτε πρόταση από τη Δημοτική Αρχή, απολύτως τίποτα.

Ένα μέλος του Συμβουλίου μας είχε αυτή την ιδέα και ζήτησε να περιληφθεί , όπως από το Νόμο παρέχεται το δικαίωμα, στα θέματα της συνεδρίασης της Δευτέρας 25/5/2020 ώστε να συζητηθεί, να διερευνηθεί αν μπορεί να εφαρμοστεί, αν ευσταθεί μια τέτοια λύση , αλλιώς δεν υφίσταται ως θέμα.

Αυτά προς ενημέρωση των συμπολιτών μας και προς άρση κάθε παρερμηνείας και παρανόησης. 

                                                

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook