Συνάντηση της Συντονίστριας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης με το Δήμαρχο Βιάννου Μ.Σταυρακάκη.

Συνάντηση με τη Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Μαρία Κοζυράκη είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γιώργο Αποστολάκη. Στη συνάντηση συμμετείχε η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας της ΑΔΚ, Μαρία Αμανάκη.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η εξεύρεση λύσεων και προοπτικών σε επείγοντα  θέματα προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος του Δήμου, σε ζητήματα διοικητικής λειτουργίας και οργάνωσης των δημοτικών δομών της Βιάννου καθώς και ειδικότερα θέματα της περιοχής σε τομείς αρμοδιότητας των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Θεμελιώθηκαν σε αρκετά ζητήματα οι βάσεις μίας στενής και αποτελεσματικής συνεργασίας της κρατικής διοίκησης με έναν δυναμικό οργανισμό τοπικής αυτοδιοίκησης της νότιας Κρήτης. 

Η σημερινή σύσκεψη σηματοδότησε ουσιαστικά την πρώτη επίσημη συνάντηση της Συντονίστριας με το Δήμαρχο Βιάννου καθώς επίσης και, την πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση με φυσική παρουσία με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης της Κρήτης, η οποία πραγματοποιήθηκε “εκτός τηλεδιάσκεψης” στα κεντρικά γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μετά το τέλος της πρώτης περιόδου εκδήλωσης και διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας και τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook