Το Μιζούρι βρίσκεται μεταξύ των λιγότερο πληγεισών αμερικανικών πολιτειών με 12.00 κρούσματα και 681 θανάτους

Συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες προβολές αλλά προκάλεσε προβληματισμό για τη χαλάρωση των μέτρων το βίντεο στο οποίο εμφανίζονται εκατοντάδες άνθρωποι με μαγιό, ο ένας δίπλα στον άλλο, να πίνουν κοκτέιλ κάτω από τον ήλιο, σε μια πισίνα στο Μιζούρι των ΗΠΑ. Το βίντεο έγινε viral καθώς συγκέντρωσε πάνω από 16 εκατομμύρια κλικ από το Σάββατο.

Lake of the Ozarks parties & ignore social distancing, as the US nears 100,000 death toll | ABC News

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε το Σάββατο σε ένα bar-restaurant που διαθέτει πισίνα, στις όχθες της λίμνης Όζαρκς, στις κεντρικές ΗΠΑ.

«Δεν υπάρχει ανησυχία Covid στη λίμνη Όζαρκς», έγραφε σε μήνυμα στο Twitter ο Σκοτ Πάσμορε, ένας τηλεοπτικός δημοσιογράφος, καθώς κατέγραφε το πάρτι από την ταράτσα του μπαρ, παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων, με ποτήρια στο χέρι, μέσα στην πισίνα.

Η πολιτεία του Μιζούρι ήρε την 4η Μαΐου μέρος των περιορισμών για τις συναθροίσεις και τα μπαρ και τα εστιατόρια, ωστόσο οι οδηγίες περί κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης προφανώς δεν έγιναν σεβαστές.

Το Μιζούρι βρίσκεται μεταξύ των λιγότερο πληγεισών αμερικανικών πολιτειών με 12.00 κρούσματα και 681 θανάτους. Η κομητεία Μίλερ, όπου βρίσκεται το μπαρ, έχει καταγράψει μονάχα τέσσερα κρούσματα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook