Η σημαντική νίκη που σημείωσε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό έχει επαναφέρει τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ που παλεύει να παραμείνει σε καλό επίπεδο παρά τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμού των Μπαλάφα και Καραδολάμη.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βλάχος και ο αρχηγός της κρητικής ομάδας Αλέξης Μπάρδας μίλησαν στην ιστοσελίδα «www.superbasket.gr» για τη νίκη επί του Πανερυθραϊκού αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ στις δηλώσεις του στάθηκε στην αποφασιστικότητα που έδειξε η ομάδα του παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε πολλές απουσίες. Παίζουμε χωρίς τους τρεις από τους πέντε ψηλούς, που έχουμε, οπότε αναγκαζόμαστε να δοκιμάσουμε πολλά συστήματα με κοντούς, ειδικά αν οι ψηλοί φορτωθούν με φάουλ.Υπάρχει από την αρχή του πρωταθλήματος το πρόβλημα αυτό. Βάλαμε τον Μπαλάφα στο πρώτο παιχνίδι αλλά πιέστηκε και έπαθε υποτροπή στον αχίλλειο. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε με εννιά γκαρντ, δύο ψηλούς και έναν πιτσιρικά αλλά αποφασίσαμε ότι αυτοί είμαστε, αυτοί θα παλέψουμε για όσο χρειαστεί. Αυτή η νίκη είναι αντίδραση στις δυο προηγούμενες ήττες και κυρίως σε αυτήν από το Πέραμα γιατί έγινε στην έδρα μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους φίλους της ομάδας του που βρέθηκαν στο γήπεδο: «Τους ευχαριστούμε πολύ κι ελπίζουμε να είναι κοντά μας και στα καλά και στα άσχημα».

Ο Αλέξης Μπάρδας, από την πλευρά του τόνισε: «Μπήκαμε πολύ δυνατά και δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο. Έπρεπε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Αγωνιστήκαμε με εννιά παίκτες. Είναι κάτι που δεν το ξέρουν πολλοί, ωστόσο πρέπει να αναφερθεί. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που είχε κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Από εδώ και πέρα θα πάμε καλύτερα. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να δείχνουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook