Το Σάββατο 20 Μαΐου 

Εκ της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου  ανακοινώνεται ότι, κατόπιν και επιθυμίας πιστών, το προσεχές Σάββατο, 30 Μαΐου, εις τον Ι. Προσκυνηματικό Ναό του Οσίου Νικηφόρου, στην γενέτειρα Του το Σηρικάρι Κισάμου, και από ώρα 7.30π.μ. έως 10.15π.μ. θα τελεστεί  Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.

Κατά την διάρκεια της θα μνημονευθούν τα περισσότερα από 8000 ονόματα που τις ημέρες αυτές πιστοί, απ΄ όλο τον κόσμο, έχουν αποστείλει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Μητροπόλεως προς μνημόνευση και δια προσευχή. Θα αναπεμφθεί ειδική δέηση-προσευχή δια τους δοκιμαζομένους και εν ασθενεία ευρισκομένους αδελφούς μας.

Καλείται ο φιλάγιος λαός του Θεού όπως μετέχει της λατρευτικής αυτής συνάξεως, προετοιμαστεί και μετέχει της Θείας Ευχαριστίας και συνενώσει τις προσευχές του, προς τον μεγάλο και οικουμενικό μας Όσιο Νικηφόρο, υπέρ υγείας του σύμπαντος κόσμου και αναρρώσεως πάντων των ασθενούντων και των εν λοιμοίς και θλίψεσιν ευρισκομένων αδελφών ημών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook