Ζήτησε και πήρε αναβολή.

Στον Εισαγγελέα Γρεβενών οδηγήθηκε σήμερα ο παιδεραστής του Ρεθύμνου, Νίκος Σειραγάκης, μετά και τη σύλληψή του για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν, μετά την αποφυλάκισή του.

Ο δικηγόρος του Σειραγάκη ζήτησε και πήρε αναβολή για την προσεχή Πέμπτη (28/5), οπότε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών θα αποφασίσει για το αν ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης θα επιστρέψει ή όχι στη φυλακή, μετά την αποφυλάκισή του υπό όρους στις 22 Απριλίου. 

Η εισαγγελέας Γρεβενών με αίτημα της στο Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών ζήτησε την επιστροφή του ίδιου στη φυλακή καθώς όπως είπε αυτό γίνεται για να «για να προληφθεί κίνδυνος της δημόσιας τάξης από την τέλεση από τον ίδιο παρόμοιων εγκλημάτων με αυτά για τα οποία καταδικάστηκε».

Υπενθυμίζεται πως ο Σειραγάκης, ο οποίος τελεσίδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη κάθειρξη 401 ετών, με εκτιτέα τα 25 χρόνια, για κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης, σε βάρος 36 παιδιών στο Ρέθυμνο, αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Γρεβενών στις 22 Απριλίου, έχοντας εκτίσει μόλις τα δύο πέμπτα της ποινής του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook