Το στοιχείο που θα μπορούσε να είχε αλλάξει την τύχη του μικρού αγοριού

Σε σοκ παραμένουν οι ΗΠΑ από την υπόθεση μιας φερόμενης δολοφονίας ενός 9χρονου αγοριού με αυτισμό από την ίδια του τη μητέρα. Μάλιστα οι εικόνες που έχουν καταγραφεί σε βίντεο κόβουν την ανάσα.

Το εν λόγω βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες έχει καταγράψει τη στιγμή που η 45χρονη Πατρίσια Ρίπλεϊ φέρεται να σπρώχνει και ρίχνει στο νερό τον 9χρονο αυτιστικό γιο της προκειμένου να τον πνίξει.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το CNN αυτή ήταν η πρώτη απόπειρα της γυναίκας να σκοτώσει το παιδί της. Ο Αλεχάντρο, όπως ήταν το όνομα του παιδιού, φαίνεται να πέφτει στο νερό σε κανάλι στη Φλόριντα με την μητέρα του να τρέχει μακριά αδιαφορώντας για την τύχη του παιδιού της.

Αυτόπτες μάρτυρες που αντιλήφθηκαν το παιδί μέσα στο νερό το έσωσαν. Ωστόσο φαίνεται ότι η μητέρα του είχε βάλει στόχο να το δολοφονήσει και έτσι, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, τον πήγε σε μία άλλη περιοχή, αρκετά πιο απομονωμένη και τον πέταξε πάλι στο νερό. Εκεί ο μικρός δυστυχώς πνίγηκε.

Το περασμένο Σάββατο η 45χρονη Πατρίσια Ρίπλεϊ οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου και προφυλακίστηκε. Η εισαγγελέας που ανέλαβε την σοκαριστική υπόθεση μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «δυστυχώς όταν η Ρίπλεϊ τον μετέφερε σε ένα δεύτερο κανάλι κανείς δεν ήταν εκεί. Προσπάθησε την πρώτη φορά αλλά τον Αλεχάντρο τον έσωσαν. Ήταν ζωντανός. Θα μπορούσε να είναι ακόμα και σήμερα ζωντανός. Η μητέρα του ήθελε, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, να τον σκοτώσει».

Ένα στοιχείο που κάνει και τους σκληρούς να λυγίζουν ωστόσο είναι ότι ο μικρός που είχε προβλήματα ομιλίας δεν κατάφερε να πει στους ανθρώπους που τον έσωσαν ποιος τον έσπρωξε στο κανάλι την πρώτη φορά.

Η 45χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό αν η πολιτική αγωγή θα ζητήσει τη θανατική ποινή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook