Τα έκανε… μούσκεμα μια γυναίκα στην Πάρο, η οποία έβαλε φωτιά σε μια σόλα παπουτσιού στην προσπάθεια της να διώξει ένα φίδι από την αυλή του σπιτιού της στην θέση «Πατούμενος» της κοινότητας Καμαρών και κόντεψε να κάψει ολόκληρη την περιοχή!

Η γυναίκα δεν υπολόγισε την ένταση του ανέμου που φυσούσε το μεσημέρι της Δευτέρας κι έτσι η φωτιά επεκτάθηκε στην χορτολιβαδική έκταση! Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, η φωτιά τέθηκε εγκαίρως υπό έλεγχο. Η υπαίτια συνελήφθη την Τρίτη από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό από αμέλεια με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Θέλησε να κάψει τα ξερά χόρτα και έκαψε το παράπηγμα που έμενε

Αλλά και στο Χαράκι της Ρόδου, ένας 40χρονος έμεινε… άστεγος όταν θέλησε να κάψει τα ξερά χόρτα που υπήρχαν στο οικόπεδό του! Οι φλόγες επεκτάθηκαν σε όλο τον χώρο λόγω του ανέμου και τύλιξαν το πρόχειρο παράπηγμα στο οποίο διέμενε ο 40χρονος, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς! Στο σημείο έφτασαν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα που έσβησαν τη φωτιά, ενώ το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής συνέλαβε τον 40χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για εμπρησμό από αμέλεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook