Η Κορίνα Στεργιάδου έκλεισε 19 χρόνια γνωριμίας με τον σύζυγό της, Αντώνη Βλοντάκη, και το γιόρτασε με μια τρυφερή φωτογραφία τους στο Instagram.

Η Κορίνα Στεργιάδου και ο Χανιώτης Αντώνης Βλοντάκης γιόρτασαν τα 19 χρόνια γνωριμίας τους και το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια σούπερ καλοκαιρινή φωτογραφία τους, όπου τους βλέπουμε αγκαλιά. Φορώντας και οι δυο το μαγιό τους, ο πρώην πολίστας και νυν πρωταγωνιστής της σειράς «Γυναίκα χωρίς Όνομα» και η σύζυγός του χαμογελούν στον φακό.

«Σαν σήμερα! 19 χρόνια γνωριμίας! Αυτά τα χρόνια έως τώρα, μου δίδαξαν πως τίποτα δεν είναι εύκολο σε έναν γάμο και τίποτα δεν είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει συνταγή. Δεν υπάρχει “αν”. Υπάρχει αυτός ο άνθρωπος που αγάπησα εξ’αρχής, απ’ την πρώτη στιγμή και παραμένει ο ίδιος!» έγραψε η Κορίνα Στεργιάδου στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, δύο κόρες, τη Μαλένα και την Ηλέκτρα, κι έναν γιο, τον Σπύρο.

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, ο Αντώνης Βλοντάκης μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας στις μακροχρόνιες σχέσεις «Είναι μεγάλος αγώνας. Θέλει να τροφοδοτείς συνέχεια τη σχέση σου. Αυτό που μας ενώνει με την Κορίνα είναι η διαφορετικότητα μας. Δεν βαριόμαστε ποτέ ο ένας τον άλλον, υπάρχει συνεχώς μια έκπληξη στη σχέση μας. Θεωρώ όμως ότι το πιο σημαντικό είναι ότι ακούμε και σεβόμαστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Η λύση είναι ο διάλογος. Δεν πρέπει να θεωρείς τα πράγματα δεδομένα και αυτονόητα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σαν σήμερα! 19 χρόνια γνωριμίας! Αυτά τα χρόνια έως τωρα , μου δίδαξαν πως τιποτα δεν είναι εύκολο σε έναν γάμο και τιποτα δεν είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει συνταγή. Δεν υπάρχει «αν». Υπάρχει αυτός ο άνθρωπος που αγάπησα εξ’αρχης, απ’την πρώτη στιγμή και παραμένει ο ίδιος! @antonisvlontakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Corina Stergiadou (@corinastergiadou) στις

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook