Ένας οδηγός ταξί, μια περιγραφή και όσα πρόλαβε να δει η 34χρονη πριν η μαυροφορεμένη γυναίκα της καταστρέψει την ζωή με το βιτριόλι.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πώς οι Αρχές ολοκληρώνουν το πρώτο σκίτσο της γυναίκας που έκανε την βάρβαρη επίθεση.

Είδε την ζωή της να καταστρέφεται σε λίγα δευτερόλεπτα, όταν η άγνωστη γυναίκα -σύμφωνα με τις πληροφορίες- της έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο.

Η 34χρονη Ιωάννα πήγαινε αμέριμνη στην δουλειά της, στην Καλλιθέα, χωρίς να μπορεί να φανταστεί ότι ένας άνθρωπος είχε “οπλίσει” το χέρι του με το βιτριόλι και είχε αποφασίσει να την “βασανίζει” για πάντα.

Πώς προέκυψε αυτό; Ως εξής: Από κάμερες στην περιοχή καταγράφηκε η αποβίβαση μιας γυναίκας από ένα ταξί, περίπου ένα τέταρτο πριν την επίθεση.

Οι Αρχές εντόπισαν τον ταξιτζή από την πινακίδα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν προσήλθε ο ίδιος στις Αρχές, όπως είχε γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες.

Στις Αρχές ο ταξιτζής είπε πως η συγκεκριμένη γυναίκα τον σταμάτησε στο Παγκράτι και του είπε ότι ο προορισμός της ήταν η Θησέως.

Ο οδηγός, λοιπόν, έδωσε μια περιγραφή, η οποία ήταν πολύ κοντά στην πρώτη περιγραφή που έδωσε και η ίδια η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Έτσι, με βάση αυτές τις δύο συγκλίνουσες περιγραφές, οι Αρχές ολοκληρώνουν ένα σκίτσο κι όταν το επιτρέψει η υγεία της 34χρονης, θα της το δείξουν ώστε να τους απαντήσει αν της θυμίζει κάτι.

Επίθεση με βιτριόλι: Το καθημερινό μαρτύριο της 34χρονης – Τι της είπαν οι γιατροί
Την ώρα που η 34χρονη συνεχίζει να ανεβαίνει στο Θριάσιο ένα Γολγοθά που για την ώρα μοιάζει ατελείωτος, οι έρευνες για την επίθεση συνεχίζονται και οι αστυνομικοί που τις χειρίζονται επιμένουν πως η δράστης δεν θα αποφύγει τη σύλληψη.

Οι εξομολογήσεις των γιατρών της άτυχης Ιωάννας για την κατάσταση της υγείας της, η νέα κίνηση που ίσως ρίξει άπλετο φως στις κινήσεις που έκανε η μυστηριώδης γυναίκα στις 20 Μαΐου, μαζί με τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις φίλων αλλά κι στενών συγγενών της 34χρονης, συμπληρώνουν το παζλ των εξελίξεων σε μια υπόθεση που συντάραξε ολόκληρη τη χώρα.

Η 34χρονη παραμένει στο Θριάσιο και προσπαθεί να αναρρώσει από την τελευταία χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.

Click4More Όπλο της το βιτριόλι, «όπλο» των Αρχών η τεχνολογία! «Στενεύει» ο κλοιός – «Η Ιωάννα αρχίζει και θυμάται»

Όπως εξομολογούνται οι γιατροί της, το οξύ συνεχίζει να καίει ακόμα το πρόσωπό της και οι πόνοι που αισθάνεται είναι αφόρητοι. Τα εγκαύματα που έχει υποστεί καλύπτουν το 93% του προσώπου της και τα δύσκολα δεν έχουν περάσει.

Οι γιατροί την έχουν ενημερώσει ότι τα χειρουργεία θα συνεχιστούν μέχρι το 2022 και όπως της έχουν πει από την πρώτη στιγμή, το τελικό αποτέλεσμα δεν θα την αφήσει να ξεχάσει ποτέ τον εφιάλτη που έζησε.

Από τις καταθέσεις, τα βίντεο και τις μαρτυρίες οι αστυνομικοί εστίασαν σε 7 πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της Ιωάννας που προέβαλαν άλλοθι.

Τα τρία πρόσωπα – κλειδιά
Μετά από μελέτη, τα 4 έφυγαν από το κάδρο των ερευνών κι πλέον οι Αρχές εστιάζουν σε τρία. Τρεις γυναίκες τα άλλοθι των οποίων δεν κρίθηκαν τόσο ισχυρά. Τρία πρόσωπα από το στενότατο περιβάλλον της 34χρονης για τα οποία υπάρχουν σκέψεις, υποθέσεις και ίσως ενδείξεις αλλά ακόμα όχι αποδείξεις ενοχής.

Στο πλευρό της 34χρονης συνεχίζουν να βρίσκονται καθημερινά η μητέρα και ο αδερφός της. Προσπαθούν να τη στηρίξουν, τις μεταφέρουν τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης του απλού κόσμου και περιμένουν απαντήσεις για τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook