Την αναξερτητοποιησή του από την παράταξη της παράταξης που διοικεί το ΕΒΕΧ, ανακοίνωσε το μέλος του ΔΣ του ΕΒΕΧ Στράτος Μπαλαντίνος.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι, “Θεωρώ πως οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, παρόλο που είναι αρκετά σοβαροί και ενδεικτικοί της καθολικής διαφωνίας μου με τη διοίκηση, δεν είναι της παρούσης να γνωστοποιηθούν”.

Αναλυτικά η επιστολή:

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να γνωστοποιήσω στους συναδέλφους επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου Χανίων, ότι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΟΥΜΑΙ από τον συνδυασμό των «Ενωμένων Επιχειρηματιών», μέλη του οποίου διοικούν το επιμελητήριο Χανίων με επικεφαλής τον κ. Ροκάκη.

Θεωρώ πως οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, παρόλο που είναι αρκετά σοβαροί και ενδεικτικοί της καθολικής διαφωνίας μου με τη διοίκηση, δεν είναι της παρούσης να γνωστοποιηθούν, καθώς η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η επιχειρηματική κοινότητα λόγω του ιού Covid-19 και ο πολύτιμος χρόνος όλων των επιχειρηματιών δεν μου επιτρέπει να τον καταχραστώ.

Προσωπικά, θα συνεχίσω να ασκώ τα δικαιώματά μου και τις υποχρεώσεις μου στο ΔΣ του Επιμελητηρίου εκπροσωπώντας και προασπίζοντας τα συμφέροντα των επιχειρηματιών του νομού μας!

Τέλος, δράττομαι της ευκαιρίας για να τονίσω και να κάνω έκκληση προς όλους, να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις, να εμπιστευτούν τα τοπικά προϊόντα και να βγούμε όλοι μαζί Νικητές από αυτή την κρίση.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς τους συναδέλφους επιχειρηματίες,

Στράτος Μπαλαντίνος

Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook