Δεν έχει τέλος το αιματοκύλισμα στις ΗΠΑ. Ο φόνος του Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεσότα δημιουργεί ντόμινο βίας. Στο Νιτρόιτ, άγνωστος άνοιξε πυρ κατά των διαδηλωτών και σκότωσε έναν 19χρονο.

Δεν έχει τέλος η βία στις ΗΠΑ. Με τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ να εξαπλώνονται σαν “φωτιά” παντού, έρχεται από το Ντιτρόιτ ένας ακόμα θάνατος. Ο θάνατος ενός 19χρονου διαδηλωτή!

Όλα έγιναν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων που ξέσπασαν στο Ντιτρόιτ μετά τη δολοφονία του Φλόιντ από λευκό αστυνομικό στη Μινεάπολη της Μινεσότα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι κάποιος μέσα από ένα SUV άνοιξε πυρ κατά των διαδηλωτών. Ο ύποπτος πάρκαρε το αυτοκίνητό του και άρχισε να ρίχνει στα τυφλά μέσα στο πλήθος!

Ήταν 23:30 το βράδυ της Παρασκευής (ώρα ΗΠΑ) στην περιοχή Greektown του Ντιτρόιτ, μια περιοχή με πολλά μαγαζιά και κέντρα διασκέδασης. Εκεί η αστυνομία συγκρούστηκε με διαδηλωτές.

Κατά την εκπρόσωπο της αστυνομίας, στο θάνατο του 19χρονου στο Ντιτρόιτ δεν εμπλέκεται αστυνομικός.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό αλλά είχε χάσει τη ζωή του. Δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του άτυχου 19χρονου, ενώ δεν υπάρχουν ούτε πληροφορίες για τον δράστη, ο οποίος μετά τους πυροβολισμούς το έσκασε από το σημείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook