Η ομάδα χάκερ Anonymous όπως φαίνεται ξαναχτύπησε όμως αυτή τη φορά, στόχος της δεν ήταν κάποια μεγάλη εταιρία αλλά ένα δίκτυο παιδικής πορνογραφίας.

Οι Anonymous λοιπόν, κατάφεραν και χακάραν το Hidden Wiki μέσα από το οποίο βρήκαν πολλά links που οδηγούσαν σε παιδικό πορνογραφικό υλικό, στη συνέχεια η ομάδα κατάφερε να εντοπίσει την εταιρεία hosting στην οποία ήταν ανεβασμένο πάνω από 100GB πορνογραφικού υλικού.  

Αυτή η ενέργεια των χάκερ έγινε στα πλαίσια της νέας επιχείρησης με κωδικό όνομα #OpDarknet που έχουν ξεκινήσει κι έχει στόχο το ξεσκέπασμα της παιδικής πορνογραφίας η οποία έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στο διαδίκτυο.

Τα μέλη της ομάδας ζήτησαν από την εταιρία να κατεβάσει το συγκεκριμένο site, όμως αυτοί αρνήθηκαν κι έτσι οι χάκερ μπλόκαραν τους servers τους μέσω μίας τεράστιας επίθεσης DDoS.

Από την πλευρά τους οι διαχειριστές του Hidden Wiki δημοσίευσαν ένα μήνυμα απευθυνόμενο στους Anononymous λέγοντάς τους οτι η επιχείρησή τους αυτή, δεν θα προκαλέσει καμία βλάβη, μιας και πρόκειται να φτιάξουν ό,τι «είναι σημαντικό για εκείνους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook