Ένας άνδρας στην Ιντιανάπολη το τελευταίο θύμα των σφοδρών συγκρούσεων

Χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο η κατάσταση στις ΗΠΑ εν μέσω των μαζικών διαδηλώσεων σε πάρα πολλές πόλεις για τον θάνατο του George Floyd.

Σε αρκετές πόλεις έχουμε σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στους δρόμους, με αποτέλεσμα να έχουν καταγραφεί ήδη τρεις νεκροί.

Συγκεκριμένα, μετά έναν 19χρονο στο Ντιτρόιτ κι έναν αστυνομικό στο Όκλαντ προστέθηκε ένας άνδρας που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια πυροβολισμών στην Ιντιανάπολη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια μαζικών πυροβολισμών τραυματίστηκαν τρία άτομα, με ένα εξ αυτών να καταλήγει.

«Η πόλη μας είναι πολύ καλύτερη από αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Το κέντρο δεν είναι ασφαλές αυτές τις ώρες, ζητούμε από τους πολίτες που δεν ζουν σε αυτό, να απομακρυνθούν. Αρκετά!», ανέφερε ο επικεφαλής της μητροπολιτικής αστυνομιάς της Ινδιανάπολης.

Η κατάσταση δεν δείχνει να ομαλοποιείται, πάρα την απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ σε κίνδυνο βρίσκονται και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τις εξελίξεις, με τελευταίο παράδειγμα τα μέλη συνεργείου του Reuters που τραυματίστηκαν στη Μινεάπολη.

Πηγή: newsbeast.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook