Eκοιμήθη o πατέρας του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων.

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση της ΙΜ Κυδωνίας και Αποκορώνου:

Μετά θλίψεως αγγέλλεται η προς Κύριον εκδημία του μακαριστού Θεοχάρους Λιονάκη, πατρός του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου και Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητροπόλεως μας, Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων κ.κ. Δαμασκηνού.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί αύριο Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πλατανιά.

Η σορός θα βρίσκεται στον Πλατανιά Κυδωνίας (έναντι ξενοδοχείου santa Helena) από το πρωί της Τρίτης ώρα 9:00 και θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό στις 15:30.

Παράκλησις της οικογενείας : Αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο κεντρικό συσσίτιο της Μητροπόλεως μας.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Οικουμενικό Πατριαρχείο Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και Ραδιοφωνικός σταθμός Μαρτυρία 95,5 FM

Η Διεύθυνση, οι παραγωγοί και συνεργάτες του Ραδιοφωνικού μας σταθμού  της Ιεράς Μητροπόλεως μας “Μαρτυρία” με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς τον  Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό, Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως μας,   για την εκδημία εις Κύριον του μακαριστού πατέρα του Θεοχάρους,  ενός ανθρώπου ιδιαίτερα ευγενούς, με σπάνιο και εξαίρετο ήθος και αυθεντικού χαρακτήρος.

Είθε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να χαρίζει την εξ’ ύψους παρηγορία εις τους οικείους του.

Συλλυπητήριο μήνυμα δημάρχου Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη 

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα του θανάτου του       συντοπιτη μας Θεοχάρη Λιονάκη, ο οποίος ήταν ένας άνθρωπος, ιδιαίτερα ευγενής, καλός οικογενειάρχης και αυθεντικός χαρακτήρας, εκφράζει τα  ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια  και τους οικείους του εκλιπόντος και ιδιαίτερα στον  άξιο  Ιεράρχη  Επίσκοπο  Δορυλαίου κκ Δαμασκηνό.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Επιχειρηματιών-Καταστηματαρχών δήμου Πλατανιά

Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στον θεοφιλέστατο επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό και στην οικογένειά του, για την απώλεια του σεβαστού πατέρα του Θεοχάρη Λιονάκη. 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ο.Α.Κ. για τον θάνατο του Θεοχάρη Λιονάκη

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννηςεκφράζει στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου, Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου και Καθηγούμενο της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων , κ.κ Δαμασκηνό, τα θερμά συλλυπητήρια τους,  για την απώλεια του σεβαστού πατέρα του,  Θεοχάρη Λιονάκη.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του εκλιπόντος και να δώσει δύναμη στους οικείους του, σε αυτή την δύσκολη γι’ αυτούς ώρα.

Συλλυπητήρια από την Κοινότητα Χανίων

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων εκφράζουν τα θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήριά τους προς τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό  για την απώλεια του σεβαστού πατέρα του Θεοχάρη Λιονάκη. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει δύναμη, υπομονή και κουράγιο στον Επίσκοπο κ.κ. Δαμασκηνό και τους οικείους του στις δύσκολες στιγμές που περνάνε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook