Η γυναίκα κατήγγειλε το παιδί της για ξυλοδαρμό.

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε χθες το πρωί στον Βόλο. Γιος καταφέρθηκε εναντίον της μητέρας του με χαστούκια και σπρωξίματα επειδή η δεύτερη δεν του έδινε χρήματα για να βγει έξω.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί, όπως αναφέρει το taxydromos.gr. Ο νεαρός που ζει με τη μητέρα του ήθελε να βγει για καφέ και της ζήτησε χρήματα. Εκείνη αρνήθηκε. Προκλήθηκε καβγάς.

Ο γιος άρχισε να χτυπάει στο πρόσωπο τη μητέρα του, να την σπρώχνει, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει κάτω και να τραυματιστεί. Όταν απευθύνθηκε στο Α.Τ. Βόλου για να καταγγείλει το συμβάν έφερε μώλωπες στο πρόσωπο, στον ώμο της και στη γνάθο.

Κατήγγειλε τον γιο της για ξυλοδαρμό. Σε βάρος του υπέβαλλε μήνυση και άμεσα κινήθηκαν οι αστυνομικοί και προχώρησαν στη σύλληψη του γιου ο οποίος κρατείται και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για να του απαγγείλει κατηγορίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός προκαλεί επεισόδιο. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ενδεχομένως και πρόβλημα αλκοολισμού και συχνά ξεσπά με βίαιο τρόπο.

Το χθεσινό ήταν το πέμπτο κατά σειρά συμβάν ενδοοικογενειακής βίας που καταγράφει για τον μήνα Μάιο το αστυνομικό δελτίο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook