Το προπονητικό κέντρο είναι το όραμα της Επισκοπής για τα επόμενα χρόνια και για να μπορέσει να καθιερωθεί η ομάδα και το ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Για τον λόγο αυτό αντιπροσωπεία της ομάδας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Μιχάλη Νικολιδάκη, βρέθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας, για συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της Επισκοπής:

Ένα έργο πνοής που θα δώσει συνέχεια στην αθλητική ζωή στο ΔΑΚ Γάλλου (τουλάχιστον σε επίπεδο ποδοσφαίρου) οραματίζεται ο ΑΟ Επισκοπής ο οποίος είχε σύσσωμη παρουσία ως σύλλογος στην Περιφέρεια Κρήτης.

Συγκεκριμένα, σήμερα (Τετάρτη 3/6) συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Συριγωνάκη, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Δημήτρης Λελεδάκης, ο πρόεδρος της ομάδας μας, κ. Μιχάλης Νικολιδάκης, ο αντιπρόεδρος κ. Νίκος Τσιλεδάκης, ο γεν. αρχηγός κ. Στέλιος Ξυνομηλάκης και ο προπονητής κ. Γιάσμινκο Βέλιτς.
Τώρα που ο σύλλογός μας επανήλθε στις επαγγελματικές κατηγορίες δίνεται εκ νέου η ευκαιρία να δημιουργήσει το ανάχωμα για εμπνευστεί ένα καλύτερο «αύριο» του ποδοσφαιρικού Ρεθύμνου.

Ο ΑΟ Επισκοπής συζήτησε το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός προπονητικού κέντρου (2 βοηθητικά γήπεδα) που θα πληροί τις προϋποθέσεις για να εγκαθιδρύσει μια ομάδα σε ένα ικανοποιητικά ανταγωνιστικό επίπεδο.

Απευθυνόμενος ο πρόεδρος της ομάδας μας Μ. Νικολιδάκης στον κ. Αρναουτάκη τόνισε: «Ζητάμε την προσοχή σας για το συνολικό καλό του Ρεθύμνου σε ποδοσφαιρικό επίπεδο και όχι αποκλειστικά προς ίδιον όφελος.

Νομίζω ότι όλοι στον τόπο μας έχουν δει πως, ως Επισκοπή, τελούμε ένα κοινωνικό έργο. Αυτή τη φορά επιθυμούμε να γίνει κάτι μακρόπνοο στην καρδιά του αθλητικού Ρεθύμνου. Το γνωρίζετε και ‘σεις ότι σαν σύλλογος, δεν έχουμε ζητήσει το παραμικρό από την πολιτεία για την οικονομική μας ελάφρυνση.

Αυτό είναι ένα όραμα που θα σπρώξει το Ρέθυμνο, τον σύλλογο, τις ακαδημίες όλων».

Ο κ. Λελεδάκης από την πλευρά του, τόνισε την ανάγκη που έχει ο σύλλογος να υποστηριχθεί σε επίπεδο εγκαταστάσεων καθώς έχει συμπληρωθεί σχεδόν μία 10ετία (με εξαίρεση δύο σεζόν) όπου εκπροσωπεί το Ρέθυμνο στις εθνικές κατηγορίες.

Ο κ. Βέλιτς από την πλευρά του στάθηκε στο γεγονός ότι είναι πρωτόγνωρο ένας ολόκληρος δήμος να διαθέτει ένα μόλις γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα. «Καμία ομάδα δεν μπορεί να σταθεί σε επίπεδο επαγγελματικής κατηγορίας με μόλις ένα γήπεδο με φυσικό χόρτο» τόνισε.

Κλείνοντας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης στάθηκε στην ουσία του θέματος. «Θα πρέπει να γίνουν λεπτομερείς μελέτες και υπομελέτες. Εδώ είμαστε για να τις εξετάσουμε».

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook