Οι ομάδες της Super League 2 αποφάσισαν να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα στις 29 Ιουνίου, αν και ερωτηματικό αποτελεί το αν όντως γίνει αυτό ή αν ολοκληρωθεί. 

Αρχικά ορίστηκαν οι δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, στις 29 Ιουνίου η 21η και στις 4 Ιουλίου η 22η αγωνιστική. Το αν γίνουν πλέι οφ ή πλέι άουτ δεν ξεκαθαρίστηκε. 

Παράλληλα προτάθηκε να γίνει αναδιάρθρωση στη Super League 1 και την άνοδο να κερδίσουν τέσσερις ομάδες, κάτι που συμπεριλαμβάνει και τα Χανιά στη μεγάλη κατηγορία, ως 3α αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία. 

Αναλυτικά οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι οι εξής:

Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, απόντος μόνο του εκπροσώπου της ΠΑΕ Δόξα Δράμας.  

1) Τα μέλη ενημερώθηκαν για τη συνάντηση με τον ΠΣΑΠ, στον οποίο θα αποστείλουν πρόταση να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας

2) Έγινε ενημέρωση σχετικά με την τηλεδιάσκεψη της Υγειονομικής Επιτροπής SL 2.


3) Αποφασίστηκε η συνέχιση και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 (29/6 η 21η και 4/7 η 22η αγωνιστική). Ακολούθως ορίστηκε επιτροπή που θα πλαισιώσει το τριμελές προεδρείο της Ένωσης υπό τους κ.κ. Αϊβάζογλου, Κολοκυθά, Μονεμβασιώτη, Ροκάκη και Χριστοβασίλη και θα συναντηθούν με την ΕΠΟ, την ΕΡΤ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να συζητήσουν και να λύσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει για την πραγματοποίηση των πλέι οφ και πλέι άουτ.

4) Αποφασίστηκε η τροποποίηση προκήρυξης και η οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος της Football League, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

5) Αποφασίστηκε να προταθεί στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ ολοκληρωμένη πρόταση αναδιάρθρωσης που θα περιλαμβάνει 18 ομάδες στην SL1, 16 στην SL2 και 14 στην FL, χωρίς κανέναν υποβιβασμό σε καμία από τις τρεις κατηγορίες.

6) Ψηφίστηκε ομόφωνα συνεργασία της Super League 2, με το Πανεπιστημίου Πελοποννήσου,  την EFL Championship και την ΙΑΣΙΣ ΜΚΟ για το πρόγραμμα «New Youth Football».