Άμεση κινητοποίηση μετά το δημοσίευμα του Flashnews.gr

Το θέμα της σταδιακής μετατροπής οικοπέδου στη Σούδα σε χωματερή με ογκώδη μπάζα που δημοσίευσε χθες το Flashnews.gr, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του δήμου Χανίων.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας και υπεύθυνος για τη Δημοτική Ενότητα Σούδας, Μιχάλης Τσουπάκης κινητοποιήθηκε άμεσα μετά το δημοσίευμα προκειμένου να μπει ένα τέλος στην απαράδεκτη εικόνα που επικρατούσε μήνες τώρα σε οικόπεδο πίσω από την Πολεοδομία Χανίων.

Θυμίζουμε ότι το οικόπεδο αυτό γέμισε με ογκώδη τσιμεντένια μπάζα την ίδια περίοδο που άρχισε να ξηλώνεται η πλατεία της Σούδας στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης.  Στον ίδιο χώρο, όπως ήταν επόμενο άρχισαν σταδιακά να ρίχνουν και ασυνείδητοι πολίτες άλλα μπάζα, μετατρέποντας την περιοχή σε ανεξέλεγκτη χωματερή.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο κ. Τσουπάκης: “Μόλις περιήλθε στην αντίληψή μας το τι συμβαίνει, παρενέβη άμεσα η υπηρεσία μας, ήρθαμε σε επαφή με τα εμπλεκόμενα μέρη και αποφασίστηκε άμεσα να προχωρήσει ο καθαρισμός του οικοπέδου από τα μπάζα καθώς και η περίφραξή του προκειμένου να μη συνεχιστεί η ανεξέλεγκτη απόρριψη μπαζών στο σημείο.”

Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε και στην πράξη τον καθαρισμό 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook