Ασθενείς σποραδικές βροχές στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη και αυξημένες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές, προβλέπει για σήμερα, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.).

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 18 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, 12 ως 20 βαθμούς Κελσίου στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα και 11 ως 22 βαθμούς Κελσίου στη Δυτική Ελλάδα. Στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 16 ως 22 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, ισχυροί βορειοδυτικοί στα νοτιοανατολικά πελάγη. Μέτριοι και τοπικά ισχυροί ανατολικοί-νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Τοπικές νεφώσεις, περισσότερο αυξημένες στα βόρεια αναμένονται για σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 ως 21 βαθμούς Κελσίου ενώ ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό οι οποίοι θα μετατρέπονται σε σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι στον Νότιο Ευβοϊκό.

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 ως 18 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στον Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook