Η Motor Oil προσφέρθηκε να καλύψει μέσω δωρεάς προς το Δήμο Σφακιων, μέρος της λειτουργίας του δημοτικού φροντιστηρίου με σημαντικό χρηματικό ποσό.

Σημαντική δωρεά της Μοtor Oil Hellas, σε δύσκολες εποχές (και) για την παιδεία, αφού, μέσω του ποσού των 40 χιλιάδων ευρώ που προσέφερε, καλύφθηκε σημαντικό μέρος της λειτουργίας του δημοτικού φροντιστηρίου Σφακίων.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δήμου Σφακίων:

Ο Δήμος Σφακίων ευχαριστεί θερμά τη motor oil Hellas και τους κ.κ Βαρδή Βαρδινογιάννη πρόεδρο κ Ιωάννη Βαρδινογιάννη αντιπρόεδρο που προσφέρθηκαν να καλύψουν μέσω δωρεάς προς το Δήμο μας μέρος της λειτουργίας του δημοτικού φροντιστηρίου με το ποσό των 40.000 €.

Ευχαριστούμε επίσης, το βουλευτή Χανίων κ. Μανούσο Βολουδάκη για την μεσολάβηση και την βοήθεια υλοποίηση της παραπάνω ενέργειας.

Τέλος ευχαριστούμε το ΔΣ του μουσικοχορευτικού συλλόγου Σφακίων κ ιδιαίτερα τον πρόεδρο αυτού κ.Νίκο Μαρκουτσάκη που βοήθησαν στη διεκπεραίωση της χορηγίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι παραπάνω κύριοι ανταπεξερχονται άμεσα στο κάλεσμα μας για ενίσχυση του πολύπαθου χώρου της παιδείας.

Ο Δήμαρχος Σφακίων μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες του Δημοτικού Συμβουλίου, των γονέων και των μαθητών του Λυκείου μας!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook