Η Alexa Chung, το αγαπημένο μας  it girl από την Βρετανία σε συνέντευξή που παραχώρησε στη Vogue με αφορμή τη νέα της συνεργασία με το brand Code8, αποκάλυψε μεταξύ άλλων το μυστικό της για τέλειες βλεφαρίδες.

«Δεν νομίζω (πως οι γυριστές βλεφαρίδες) έχουν να κάνουν με τη μάσκαρα, αλλά με το πώς μπορείς να τις κάνεις πιο καμπυλωτές. Αν δεν τις γυρίσω (με το ψαλιδάκι) και βάλω μάσκαρα- όλες οι μάσκαρα τις κάνουν να μην φαίνονται όμορφες – πρέπει να γυρίζεις τις βλεφαρίδες σου με το ψαλιδάκι πρώτα», είπε χαρακτηριστικά.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Αν θέλετε να κάνετε ψαλίδι στις βλεφαρίδες, θα πρέπει να μην τις έχετε βάψει. Αρκετές προτιμούν να έχουν περάσει ένα χέρι μάσκαρα, να έχει στεγνώσει, έτσι ώστε όταν κάνουν ψαλίδι ουσιαστικά να κοκκαλώνουν προς τα πάνω. Με αυτό τον τρόπο όμως, μπορεί να σπάσει η τρίχα από τις βλεφαρίδες και να χάσετε κάποιες από αυτές.

Για να τοποθετήσετε το ψαλίδι στις ρίζες των βλεφαρίδων, ανασηκώστε με το χέρι σας το κινητό βλέφαρο και δείτε με το άλλο μάτι, στον καθρέφτη ότι το έχετε τοποθετήσει σε σωστή θέση. Αρχικά μη βάλετε αρκετή δύναμη, για να βεβαιωθείτε ότι ακουμπάει μόνο στις βλεφαρίδες.

Όταν όλα είναι οκ πιέστε για μερικά δευτερόλεπτα-όχι τόσο δυνατά, ώστε να σπάσει η τρίχα-και αφαιρέστε προσεχτικά. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία στο άλλο μάτι.

Όταν οι βλεφαρίδες έχουν αποκτήσει το σχήμα, τη φορά που επιθυμείτε απλώστε δύο με τρεις στρώσεις μάσκαρα, επιμένοντας κυρίως στις ρίζες και ελάχιστα στις άκρες.

Πηγή: govastileto.gr