Η 8χρονη Aurea Soto Morales μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Παρασκευή, το Σάββατο έπεσε σε κώμα και τη Δευτέρα κατέληξε λόγω των σοβαρών επιπλοκών.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο πατέρας του κοριτσιού η μικρή δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, δεν αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας. Απλώς προσβλήθηκε, υπέστη επιπλοκές και μέσα σε λίγα 24ωρα κατέληξε.

Η ταχυτήτα με την οποία πέθανε το παιδί προκαλεί μεγάλη ανησυχία καθώς μόλις πριν από 7 μέρες η 8χρονη ήταν στο σχολείο με τους φίλους της παίζοντας.

Όπως είπαν οι γιατροί, ο εγκέφαλος ξαφνικά διογκώθηκε, υπέστη επιληπτική κρίση και έπεσε σε βαθύ κώμα. Λίγες ώρες μετά, άφησε την τελευταία της πνοή,

Λίγο αργότερα, οι γονείς ενημερώθηκαν ότι επίσης είχαν τον νέο κορονοϊο στον οργανισμό τους, παρ’ ότι δεν είχαν νοσήσει.

«Όλοι το συνδέουν με τους ηλικιωμένους, καθώς πιστεύουν ότι είναι οι μόνοι που θα το πάρουν, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Η αδερφή μου το κατάλαβε», είπε η Τζένιφερ Μοράλες, οι γονείς της οποίας απηύθυναν έκκληση σε όλους να το πάρουν σοβαρά, διότι αφορά τους πάντες, ανεξάρτητα με την ηλικία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook