Ο Κωστής Ζομπανάκης μπορεί να ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρησή του από την ηγεσία του Ρεθύμνου Cretan Kings αλλά θα συνεχίσει να προσφέρει στο μπάσκετ. 

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι επιστρατεύει τον Χανιώτη επιχειρηματία για τη βελτίωση του πρωταθλήματος της Basket League, αναθέτοντάς του τον ρόλο του Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης.

Παράλληλα ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να συνδράμει πιο ενεργά της προσπάθειας που θα κάνει τη νέα σεζόν στη Β' Εθνική ο ΑΟΚ Χανιά, με τον οποίο την τρέχουσα σεζόν ξεκίνησε συνεργασία με σκοπό την ανάδειξη παικτών από την Κρήτη.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις δυνάμεις του Συνδέσμου και της EKO Basket League εν όψει των νέων προκλήσεων που ακολουθούν την εκδήλωση της πανδημίας του COVID-19 αποφάσισε ομόφωνα να αναθέσει καθήκοντα Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης στον κ. Κωστή Ζομπανάκη, προέδρο του Ρεθύμνου Cretan Kings.

«Ο κ. Κωστής Ζομπανάκης με την εμπειρία και την δημιουργικότητα του θα συμβάλει στην περαιτέρω βελτίωση σε όλα τα επίπεδα της EKO Basket League», δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος.