Νέα στοιχεία στο θρίλερ της 76χρονης Χανιώτισσας Ευαγγελία Λυτινάκη η οποία εξαφανίστηκε απο τον Δεκέμβριο του 2018

Η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” βρέθηκε πάλι στη γειτονιά των αδελφών της στην Αγία Μαρίνα Χανίων, που είχε επισκεφτεί την ημέρα που χάθηκε.

Η αδελφή της άτυχης Ευαγγελίας Λυτινάκη, μίλησε πάλι για το μεγάλο παραθαλάσσιο οικόπεδό τους που όπως φαίνεται στάθηκε η αφορμή για τη δολοφονία της.

«Η Ευαγγελία πίστευε ότι η αξία του ήταν πολύ μεγάλη και αρνιόταν να υπογράψει για την πώλησή του. Την έχουν σκοτώσει. Λες να ‘ναι η σειρά μου μετά;», είπε στον ρεπόρτερ του «Τούνελ».

Ο αδελφός της αναφέρθηκε και στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που την κατέγραψαν το απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου 2018, να κατεβαίνει από το λεωφορείο και να πηγαίνει προς το σπίτι του.

«Ήρθε εδώ η αδελφή μου με ψώνια σε δύο τσάντες, γύρισε πίσω, πήρε το καρότσι της λαϊκής που είχε αφήσει φορτωμένο στη στάση του λεωφορείου και πήγε δίπλα στην άλλη μου αδελφή. Που να ξέρω εγώ μετά τι έγινε…», είπε.

Η κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στο πρώτο σπίτι της γειτονιάς που ανήκει σε μια από τις δυο αδελφές της Ευαγγελίας Λυτινάκη, κατέγραψε το ντοκουμέντο στις 17:43.

Η Αγγελική Νικολούλη ήρθε πάλι σε επαφή με τον Θόδωρο Λυτινάκη, τον αδελφό της αγνοούμενης γυναίκας. Ο ίδιος ζήτησε από τη δημοσιογράφο να συνεχίσει την έρευνα σε βάθος για να αποκαλυφθεί τι πραγματικά συνέβη στην Ευαγγελία.

«ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ…»

«Πιστεύω ακράδαντα πως την «έφαγαν» οι *****. Βάζω το κεφάλι μου στη λαιμητόμο. Την έφαγε κανένας γλάρος; Έλα ρε Αγγελική σε παρακαλώ τώρα… Η αστυνομία δεν έκανε την έρευνα σε βάθος. Όλα αυτά για το παραθαλάσσιο οικόπεδο το οποίο πουλιέται τελευταία. Ενδιαφερθήκανε και κάτι Ρώσοι. Το ‘χω στην αγορά για περίπου 400.000 ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ευαγγελία Λυτινάκη, έμενε μόνη στη Νέα Χώρα Χανίων. Παλιότερα ζούσε στη Νέα Ζηλανδία, όπως και ο αδελφός της.

Η Αγγελική Νικολούλη είχε πάει στα Χανιά για έρευνα στη γειτονιά που την «κατάπιε», αλλά και στην πολυκατοικία όπου έμενε.

Δείτε αποσπάσματα από την έρευνά της στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook