Η κα Μπακογιάννη από τα Χανιά αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση του τουρισμού αλλά και στις νέες προκλήσεις του Ερντογάν

Την αναγκαιότητα να “ανοίξει” ο τουρισμός στην Ελλάδα ξανά αλλά με απόλυτη ασφάλεια τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους πολίτες της χώρας, υπογράμμισε η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη από τα Χανιά.

Όπως ανέφερε είχε προηγηθεί το πρωί μια συζήτηση της ίδιας με τον κ. Χαρδαλιά το υπουργείο υγείας και τη ΔΥΠΕ, ζητώντας λεπτομέρειες για το πώς θα μπορέσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να οργανώνουμε τη διενέργεια των τεστ στους ανθρώπους που έρχονται από επιβεβαρυμμένες περιοχές. “Πρέπει να ανοίξουμε δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά πρέπει να ανοίξουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, γιατί αν βρεθούμε μπροστά σε άλλα δεδομένα καταλαβαίνετε ότι ένα επόμενο έστω και μερικό lockdown θα είναι απόλυτη καταστροφή. Άρα πάμε βήμα – βήμα” τόνισε η κα Μπακογιάννη

Δεν παρέλειψε επίσης να σχολιάσει σε καυστικό τόνο τα σχόλια της αντιπολίτευσης και τα fake news για τη διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ.

Επιπλέον σχολιάζοντας τις συνεχεις και κλιμακούμενες προκλήσεις Ερντογάν η κα Μπακογιάννη σχολίασε πως ο Ερντογάν είναι πάρα πολύ πιεσμένος αυτόν τον καιρό ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις δηλ. τις ΗΠΑ και τη Ρωσία, και από την οικονομική κατάσταση μέσα στην Τουρκία. Αναζητά αυτή τη στιγμή στηρίγματα και βλέποντας ότι η Ευρώπη στήριξε την Ελλάδα σε θέματα όπως το μεταναστευτικό στην υπόθεση του Έβρου αλλά και στο οικονομικό, έχει προχωρήσει σε λεονταρισμούς. Για παράδειγμα το θέμα με την Αγιά Σοφιά δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα αλλά με την UNESCO η οποία έχει κηρύξει την Αγιά Σοφιά σε παγκόσμιο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς. Ας τα βρει λοιπόν ο Ερντογάν με την παγκόσμια κοινότητα, είπε η κ. Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook