Ο υφυπουργός κατέθεσε μήνυση – Οργισμένοι οι χρήστες του Twitter για την πράξη της γνωστής Σαλονικιάς

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός η οποία χθες πέταξε ένα ποτήρι με νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά τις 16:00 χθες (09.05) και ενώ ο υφυπουργός γευμάτιζε σε εστιατόριο του κέντρου της συμπρωτεύουσας, δέχτηκε επίθεση από την ραδιοφωνική παραγωγό. Η γυναίκα προσποιήθηκε ότι θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του και στη συνέχεια τον περιέλουσε με νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr αμέσως μετά το περιστατικό ο Νίκος Χαρδαλιάς κατέθεσε μήνυση και η παραγωγός πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με διάφορα περιστατικά, στα οποία η ίδια βιντεοσκοπεί τον εαυτό της ενώ επιτίθεται σε αστυνομικούς.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της έργω εξύβρισης και της απειλής.

Οργή στο Twitter

Το περιστατικό φαίνεται πως εξόργισε τους χρήστες του Twitter που επιτέθηκαν στη ραδιοφωνική παραγωγό για όσα έκανε. Μάλιστα οι περισσότεροι ανέφεραν ότι η γυναίκα έχει στο παρελθόν συμμετάσχει σε ριάλιτι μόδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook