Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που αναφέρονται στην κόρη της προχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μιλώντας στο Mega, αναφέρθηκε στην εμπλοκή του ονόματος της κόρης της σε ενδεχόμενη διασπορά του κορωνοϊού. Η τραγουδίστρια υπογράμμισε πως ό,τι γράφτηκε σήμερα είναι ψευδές.

«Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους όπως και το δικό μου», δήλωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.
Η ανακοίνωση του δικηγόρου της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου

Νωρίτερα, ο ο δικηγόρος Τέλλος Αγαπηνός, με ανακοίνωση, διέψευσε ότι η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα διέσπειρε τον κορωνοϊό σε πάρτι στην Θεσσαλονίκη. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, σημειώνεται: «Αναφορικά με τα αναληθή δημοσιεύματα με τίτλο «Η κόρη της Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα διέσπειρε τον κορωνοϊό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη» αναφέρω τα κάτωθι: Η εντολέας μου ουδέποτε διοργάνωσε πάρτι και ουδέποτε διέσπειρε τον ιό COVID-19 σε καλεσμένους της όπως αναληθώς αναφέρεται στο σύνολο του ηλεκτρονικού Τύπου σήμερα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook