Η ανάγκη συνεργασίας και διαρκούς ενημέρωσης, για ζητήματα που σχετίζονται με τις υποδομές του δήμου, αναδείχθηκαν στην συνάντηση που είχε σήμερα (11/6) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Λασιθίου κ. Γιάννη Ανδρουλάκη.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας και κατανόησης, συζητήθηκαν στρατηγικές που σκοπό έχουν την πορεία και τη δρομολόγηση έργων, αλλά και την επίτευξη και επίλυση αναπτυξιακών θεμάτων του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, μεταξύ άλλων τόνισε : ” Έθεσα στον κ. Ανδρουλάκη, όπως και τις προηγούμενες ημέρες στην κ. Μ. Χανιωτάκη – θεματική Αντιπεριφερειάρχη ) και στον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γιάννη Γουλιδάκη, θέματα τα οποία θα πρέπει να στηριχθούν από την Περιφέρεια. Συγκεκριμένα το θέμα της λειτουργίας Πανεπιστημιακών Σχολών στο Λασίθι και ιδιαίτερα του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, που αποτελεί για μας προτεραιότητα, όπως και το θέμα της σχολικής στέγης. Επίσης ζητήματα υποδομών, οδικού δικτύου, αλλά και το θέμα της ύδρευσης από το φράγμα Αποσελέμη”.

Θέλω να πιστεύω – ανέφερε ο κ. Ζερβός – ότι όλα όσα προωθούνται από τον Δήμο και στηρίζονται από τους Περιφερειακούς Συμβούλους του Νομού, βρίσκουν ανταπόκριση στην Περιφέρεια Κρήτης.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Γ. Γ του Δήμου κ. Γιάννης Στεφανάκης και η Δ/ντρια Μελετών του Δήμου κ. Μαρία Πρατσινάκη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook