Μία ιδιαίτερα εποικοδομητική μέρα ήταν η σημερινή για την Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων παραβρέθηκε και έλαβε μέρος  στον καθαρισμό και τη διαμόρφωση της παραλίας ΑμεΑ στην Βούλα. Η δράση υλοποιείται από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής με την εθελοντική συνεισφορά της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Τοπική Διοίκηση Αθηνών) και της τοπικής κοινότητας Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου φορώντας ένα μαύρο κολάν, ένα λευκό μπλουζάκι και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά βρέθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην παραλία της Βούλας και ανέλαβε δράση. Η γνωστή πολιτικός συνεργάστηκε άψογα με τους υπόλοιπους εθελοντές καθαρίζοντας ολοκληρωτικά την παραλία, συζήτησε μαζί τους και στο τέλος όλοι μαζί πόζαραν χαμογελαστοί στο φωτογραφικό φακό του TLIFE που ήταν εκεί.

«Το μπάνιο και η παραλία είναι αναπόσπαστα κομμάτια του ελληνικού καλοκαιριού. Για τους ανθρώπους με αναπηρία έχει μεγάλη σημασία, γιατί περιέχει και θεραπεία, τόσο ψυχική όσο και σωματική», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δόμνα Μιχαηλίδου στην εκπομπή του Mega «MEGA Mag».

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook