Φίλοι του Κινήματος Αλλαγής στα Χανιά μαζεύτηκαν για μια ενδιαφέρουσα πολιτική κουβέντα σήμερα το απόγευμα στο Καφέ Κήπος.

Τόσο τα τοπικά θέματα όσο και εκείνα πανελλήνιου ενδιαφέροντος ήταν ζητήματα που σχολιάστηκαν αλλά και αναλύθηκαν από τα μέλη του ΚΙΝΑΛ.

Ζητήματα όπως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελαιοπαραγωγοί των Χανίων και της Κουντούρας αναλύθηκαν επί μακρόν, ενώ δεν αγνοήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν τον τουρισμό και τους εργαζόμενους σε αυτόν, την ίδια στιγμή μάλιστα που υπήρχε συλλαλητήριο του Συλλόγου Επισιτισμού Νομού Χανίων στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Στα παραπάνω προβλήματα, όπως και στα ζητήματα που θα αντιμετωπίσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αναφέρθηκε η Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ Χανίων Χρύσα Χαριτάκη ενώ το μέλος του Κινήματος Αλλαγής Κώστας Μουντάκης εστίασε στο κομμάτι της Παιδείας και στο πολυνομοσχέδιο που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Η συζήτηση έγινε σε χαλαρό κλίμα, ενώ θα κατατεθούν προτάσεις (απαύγασμα της συζήτησης) στην κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος Αλλαγής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook