Άρης Παπαδογιάννης: «Στο θέμα του Βαλσαμιώτη, μην περιμένετε κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά ουσίας» 

Συνάντηση με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στα Χανιά, είχε την Παρασκευή 12/06/2020, είχε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση απο τον ΟΑΚ ΑΕ “στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργία του Ο.Α.Κ. και του ρόλου που καλείται να διαδραματίσει ο «Οργανισμός» τα επόμενα χρόνια, στην γενικότερη προσπάθεια που αφορά την Αναπτυξιακή ανάκαμψη του νησιού, καθώς επίσης και ζητήματα που αφορούν τις δυνατότητες συνεργασιών του Ο.Α.Κ., με τους Δήμους σε ολόκληρη την Κρήτη. 

Στο επίκεντρο της συνάντησης, μεταξύ άλλων βρέθηκε το θέμα του «Φράγματος Βαλσαμιώτη», για το οποίο ο κ. Παπαδογιάννης, με έμφαση υπογράμμισε ότι «δεν θα γίνουν κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά ουσίας,  με κύριο γνώμονα την ασφάλεια και την ορθή λειτουργία του φράγματος».

Η Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Χρύσα Χαριτάκη αναφερόμενη στο πρόσωπο του Διευθύνοντος Συμβούλου, τόνισε χαρακτηριστικά πως «αυτός που κρατά το τιμόνι οδηγεί και το άρμα. Είναι ευτυχής συγκυρία,  που βρίσκεται ο κ. Παπαδογιάννης στο τιμόνι του Ο.Α.Κ,  τον οποίο γνωρίζω  πολλά χρόνια και είμαι σίγουρη για την επιτυχία του».

Ο κ. Παπαδογιάννης από την δική του πλευρά, ευχαρίστησε τόσο την κ. Χαριτάκη, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Ν.Ε. Χανίων του ΚΙΝ.ΑΛ. για την εμπιστοσύνη τους, όπως αυτή εκφράστηκε στην διάρκεια της συνάντησης και δεσμεύθηκε πως «θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου ο Ο.Α.Κ. να αποτελέσει πολύ σύντομα, τον Αναπτυξιακό «γίγαντα» της Κρήτης, από τη μια μέχρι την άλλη άκρη του νησιού». 

Στη συνάντηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ. στην Αγυιά Χανίων, συμμετείχαν, πέραν της κ. Χαριτάκη, οι κύριοι Ιπποκράτης Μανουδάκης, Κώστας Μουντάκης και Ευτύχης Κοπασάκης από τη Ν.Ε. Χανίων του ΚΙΝ.ΑΛ., ενώ από την πλευρά του «Οργανισμού», παραβρέθηκαν  ο Δ/ντής Υδραυλικών Έργων, κ. Μάρκος Πατρελάκης.  ο Δ/ντής Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων κ. Ευάγγελος Μαμαγκάκης,  ο Δ/ντης Συγκοινωνιακών Έργων, κ. Γιώργος Αγαπάκης και ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Διαχείρισης Υδραυλικών Έργων κ. Ευτύχης Δασκαλάκης.”
                                                                

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook