Δύο επιπλέον απουσίες μετράει ο Νίκος Αναστόπουλος για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πέρα από τους τραυματίες Βάντο, Μπούρμπο και Χαριτωνίδη ο 53χρονος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του και τους Σουμπίνιο και Κατάι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό στον ΟΦΗ δεν θα παίξουν το Σάββατο καθώς παρά το ότι δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιο τους που να λέει ότι δεν μπορούν να αγωνιστούν στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, οι διοικήσει των δύο συλλόγων έχουν προχωρήσει από το καλοκαίρι σε μια προφορική συμφωνία ώστε τόσο ο Σουμπίνιο όσο και ο Κατάι να μην παίξουν στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ.

Η απουσία του Κατάι δεν φαίνεται να προβληματίζει και τόσο τον Αναστόπουλο που στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δείχνει να μην έχει τον Σέρβο μεσοεπιθετικό στα βασικά του πλάνα , αλλά αυτή του Σουμπίνιο κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί παίκτη «κλειδί» για την κρητική ομάδα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά την επάνοδο του από τον τραυματισμό που πέρασε.

Την θέση του Σουμπίνιο στο ματς με τον Ολυμπιακό διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες ο Βερόν με τον Χόρχε Λόπεθ με τον Ισπανό αν και είναι δεξί χαφ να έχει δοκιμαστεί σε ρόλο αντι Σουμπίνιο στο διάστημα που ο Βραζιλιάνος ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω του τραυματισμού του.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» ξεκίνησε ουσιαστικά για τον ΟΦΗ την Τρίτη με διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα. Το πρωί οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρούπ και έκαναν βάρη και ασκήσεις στο γυμναστήριο ενώ το απόγευμα υπήρχε προπόνηση για όλους τους ποδοσφαιριστές που αφιερώθηκε σε τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα. Με λίγα λόγια ο Αναστόπουλος δεν μπήκε καθόλου σε θέματα τακτικής κάτι που αναμένεται να κάνει στην αυριανή απογευματινή προπόνηση (4.30 μ.μ).

Μπαμπάς ο Ζόρντι Λόπεθ

Την ίδια ώρα η οικογένεια του Ζόρντι Λόπεθ έχει μεγαλώσει από την Δευτέρα το βράδυ καθώς η σύζυγος του Ισπανού μέσου του ΟΦΗ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα Nill. Ο Ζόρντι Λόπεθ είχε μεταβεί στην Ισπανία για αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός και την Τετάρτη το μεσημέρι αναμένεται να επιστρέψει στο Ηράκλειο για να ενσωματοθεί στην προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

«Δεσμευμένα» τα χρήματα από Ο.Π.Α.Π και τηλεοπτικά

Την ίδια ώρα που ο ΟΦΗ πετάει σε αγωνιστικό επίπεδο μετά και την πολύ μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ , στο οικονομικό κομμάτι τα «αγκάθια» παραμένουν και είναι αρκετά .

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ κατάφερε να κερδίσει την αίτηση ανακοπής στην κατάσχεση που είχε κάνει η πλευρά Βατσινά στα χρήματα από τον Ο.Π.Α.Π και τα τηλεοπτικά τα χρήματα από τους δύο οργανισμούς δεν μπορεί να τα εισπράξει η κρητική ΠΑΕ μέχρι την εκδίκαση της κύριας δίκης που έχει οριστεί για τις 18 Νοεμβρίου όπου θα ξεκαθαρίσει και οριστικά το ποιος θα κερδίσει την διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κάτι αντίστοιχο βέβαια ισχύει και για την πλευρά Βατσινά καθώς η προσωρινή διαταγή που έχει εκδώσει το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου δεν επιτρέπει στους πρώην μεγαλομετόχους της κρητικής ΠΑΕ να εισπράξουν αυτά τα χρήματα μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook