Το χανιώτικο στοιχείο ενισχύει ακόμη περισσότερο στο ρόστερ του ο Αρης Σούδας, που ήρθε σε συμφωνία με τον Θοδωρή Κυτράκη. 

Επειτα από την παρουσία του στον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη ο δυναμικός μέσος θα συνεχίσει στον Αρη Σούδας. Εχει αγωνιστεί με επιτυχία σε ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και Μινώταυρο, ενώ το περασμένο καλοκαίρι “φλέρταρε” με την παρουσία του στη Super League 2 με τη φανέλα του Πλατανιά, την ομάδα δηλαδή από την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αρης εν όψει της παρουσίας του στη Γ’ Εθνική είναι κοντά στο να ολοκληρώσει ακόμη δύο σπουδαίες μεταγραφές.

Η ανακοίνωση του Αρη Σούδας έχει ως εξής:

Ο Α.Π.Σ. Αρης Σούδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό ότι ο Θοδωρής Κυτράκης θ’ αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου στη Γ’ Εθνική! Η οικογένεια του Αρη Σούδας καλωσορίζει τον Θοδωρή στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία σε αγωνιστικό και προσωπικό επίπεδο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΥΤΡΑΚΗ

Ο Θοδωρής Κυτράκης είναι 27 ετών (5/10/93) και φέτος αποτέλεσε μία από τις πιο παραγωγικές μονάδες του Απόλλωνα στην Α’ ΕΠΣΧ. Το περασμένο καλοκαίρι πραγματοποίησε προπονήσεις με την ομάδα του Πλατανιά, φλερτάροντας για πρώτη φορά με την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Προηγουμένως, είχε τρία επιτυχημένα χρόνια με την ομάδα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, για λογαριασμό της οποίας έχει παίξει δύο σεζόν στην Γ’ Εθνική, ενώ την περίοδο 2017-18 αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α’ κατηγορία Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook