Ενα ισχυρό σύνολο με δικά του παιδιά και ικανούς Χανιώτες ποδοσφαιριστές δημιουργεί ο Αρης Σούδας, που προχώρησε σε ακόμη μία σπουδαία προσθήκη.

Ενας από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ σε κρητικό επίπεδο, ο Γιάννης Δρακάκης, θα σκοράρει πλέον με τη φανέλα του Αρη Σούδας. 

Ο “Δράκος” προέρχεται από δύο εξαιρετικές σεζόν με τον Πανακρωτηριακό, όντας 2ος σκόρερ της Γ’ Εθνικής, ενώ προέρχεται από τον αριθμό-ρεκόρ των 50 γκολ στην Α’ Κατηγορία Χανίων. Η διαδρομή του είναι σημαντική με παραστάσεις από Β’ και Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Αρη έχει ως εξής:

Ο Α.Π.Σ. Αρης Σούδας ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Δρακάκη! Η ομάδα μας καλωσορίζει με ενθουσιασμό τον 29χρονο (23/1/91) επιθετικό, στον οποίο εύχεται ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ… ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Ο Γιάννης Δρακάκης θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Κρήτη, απόδειξη ότι ψηφίστηκε ανάμεσα στους κορυφαίους από αντιπάλους παίκτες και προπονητές στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σκοράροντας 7 γκολ αυτή τη χρονιά με την ομάδα του Πανακρωτηριακού ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν και βοήθησαν σημαντικά ούτως ώστε να βρεθεί στις θέσεις των πλέι οφ και να κατακτήσει την 4η θέση στη βαθμολογία. 

Το ίδιο ουσιαστική ήταν η συμμετοχή του στην ομάδα του Πανακρωτηριακού και την αμέσως προηγούμενη περίοδο, όπου η ομάδα του Ακρωτηρίου αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στην Α’ κατηγορία, με τον Δρακάκη να… βομβαρδίζει τις αντίπαλες εστίες, σημειώνοντας 50 τέρματα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τα επίπεδα του τοπικού πρωταθλήματος στα Χανιά. 

Με πλούσια εμπειρία και με παραστάσεις από Β’ (47 συμμετοχές – 5 γκολ) και Γ’ Εθνική (πάνω από 90 εμφανίσεις και 24 γκολ), έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Α.Ο. Χανιά, ο Πλατανιάς, ο Κισσαμικός, η Επισκοπή, ο Παναργειακός, ο Καραϊσκάκης, αλλά και οι ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Παλαιόχωρα, Πανακρωτηριακός, Σπάθα και Ηρακλής Νερ., ο Δρακάκης, αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές προσθήκες στην ιστορία στο ρόστερ του Αρη μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook