Το απόγευμα διέκοψε το Δικαστήριο για το πρωί της Τετάρτης

Από νωρίς το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου άρχισε η εκδίκαση της υπόθεσης του Χανιώτη καθηγητή, ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθήτριες του φροντιστηρίου του.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης και καθώς στο δικαστήριο παρίστανται και καταγγέλλουσες, η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Σήμερα και μέχρι το απόγευμα , είχαν καταθέσει αρκετοί μάρτυρες κατηγορίας, ενώ το δικαστήριο διέκοψε το απόγευμα για να συνεχίσει την εκδίκαση της υπόθεσης στις 9 το πρωί της Τετάρτης.

Να σημειωθεί πως συνολικά οι μάρτυρες που αναμένεται να καταθέσουν φτάνουν περίπου στους 30, οπότε η ακροαματική διαδικασία αναμένεται να κρατήσει αρκετό χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση “άνοιξε” στα τέλη του 2018, όταν οι αρχές δέχτηκαν καταγγελίες από ενήλικα σήμερα κορίτσια, ο,τι ο εν λόγω καθηγητής, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων μαθητριών το 2013, που φοιτούσαν στο φροντιστήριο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια της προανάκρισης προέκυψαν και νέες καταγγελίες και ο 58χρονος – τον περασμένο Φεβρουάριο – είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Γρεβενών στα Δικαστήρια Χανίων για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια.

Ο 58χρονος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια αλλά και πρόσθετες κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί αρχαιοτήτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook