Το ναρκωτικό βρέθηκε στις αποσκευές του νεαρού μοιρασμένο σε δύο συσκευασίες

Στο πλαίσιο των συνεχών ελέγχων που διενεργούν οι Λιμενικοί κατ ατον κατάπλου των πλοίων της γραμμής απο Πειραιά στα λιμάνι της Κρήτης, αυτή την φορά στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου έπιασαν “λαυράκι” στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε 22χρονο Έλληνα  κατά την αποβίβαση του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στον λιμένα Ηρακλείου, προερχόμενο από το λιμένα Πειραιά, κατελήφθη να κατέχει εντός του ταξιδιωτικού σάκου δύο συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους  987,7 gr.

Στη συνέχεια, ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικεία του 22χρονου και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ”ΜΑΣΚ”, όπου βρέθηκε ένας μεταλλικός θρυμματιστής κάνναβης.

Ο 22χρονος συνελήφθη ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά και ο θρυμματιστής κάνναβης καθώς και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας και ένα απόκομμα ακτοπλοϊκού εισιτηρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook